Szociális fóbiával hova, és hogyan tudnék fordulni?
Az a baj hogy még a háziorvosomnak se mondtam, mikor legutóbb voltam fél éve a rendelőben (más okból nyilván).
Kihez fordulhatnék, miket kéne mondanom? Nem biztos hogy örül az orvos ha egyből azt mondom hogy ez a betegségem, mikor még ki se vizsgált senki ezzel kapcsolatban, remélem érthető a probléma. De látom magamon a tüneteket, rengeteget utánaolvastam, ismerősök tapasztalatai stb. És kéne segítség (akár gyógyszeres segítség is)
Elmondod a háziorvosnak.Meggyőződik róla ,kérdéseket tesz fel.Aztán átirányít a tb-s pszichológushoz,vagy pszichiáterhez.
Elmondhatod hogy magadra ismertél a szociális szorongás tüneteiben.Nagyon megkeseríti a mindennapjaidat,és szeretnéd elhagyni,vagy legalább felülemelkedni rajta,hogy ne uralja a személyiségedet ez a betegség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!