Mit tegyek, hogy ne rettegjek?
Melyik ráktípustól rettegsz? Mik a tüneteid?
Jó pár éve nekem is volt ilyen periódusom, mikor diagnosztizáltam magamon és a gyerekemen is mindenféle betegséget. Persze semmi alapja nem volt szerencsére. Aztán megbeszéltem magammal, hogy ennek semmi értelme. Elhatároztam, hogy nem vagyok és nem is leszek beteg. Sikerült is túllépnem ezeken nagyon hamar.
Ez sem rossz
Jaj, nagyon hálás vagyok a válaszokért. Gyulladásos mellrákról van szó. Szoptatok is, és a családom szerint mindössze a szoptatással járó változások ezek, de olvastam, hogy a gyulladásos mellrák éppen ilyenkor alakulhat ki nagy eséllyel.
Egyébként valóban nincs egy ideje semmi, amit saját kedvtelésből csinálnék, nem is dolgozom, nem is nagyon járok sehová, csak a közeli rokonokhoz. Az anyaság teljesen leköt, de az sem jó, ha folyton a fiamat figyelem, hogy éppen van-e valami baja. Persze igyekszem nem túlzottam kivetíteni rá ezt.
Talán megpróbálok valamit bevezetni, amit magamért csinálok és szeretek, hátha az valóban segít. Egyébként szívesen beszélgetnénk olyanokkal, akiknek hasonló problémájuk van, ha volna kedvetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!