Akik megszenvedik a foghúzást, kifejlesztettek már valami praktikát, hogy ne fájjon annyira, meg ne rettegjenek?
szia! én évekig halogattam, ezalatt az idő alatt egyszer mentem el, de akkor már muszáj volt, fájt meg dagadt.....
Talán a legfontosabb, hogy ismerjem a fogorvost akihez menni fogok, ismerjem vele kapcsolatban mások véleményét. Találtam egy nagyon profi szájsebészt, aki ha hiszed ha nem több nehezen eltávolítható fogamtól úgy megszabadított, hogy se a beavatkozás alatt sem pedig utána NEM fájt.
Nekem már nagyon sokat kihúztak, de csak kétszer fájt a húzás: egyszer be volt gyulladva a gyökér környéke, és ezért nem zsibbadt el, egyszer meg egy olyan dokinál jártam ügyeleten, aki köztudomásúlag nem tudott injekciót adni.
Normális esetben a húzás nem fáj, erre hamar rájöttem, és nem is a fájdalomtól féltem, hanem nekem nem akart elállni a vérzés, és bele kellett rakni csillapítót, vagy össze kellett varrni. De volt olyan, hogy még az összevarrás után is vérzett.
A sebfájdalom pedig nem vészes, azt ki lehet bírni. Én nem szedhettem fájdalomcsillapítót sem, mert azok szalicilátok, ami gátolja a véralvadást.
Hát nézd úgy, ha sűrűn jársz, kevesebb fájdalommal úszod meg. Korábban elkapott tömések stb.
Másik része, hogy ezt vedd karbantartásnak. Mint egy gépet is javítani kell néha, a fogakat is.
Harmadrészt ez gyakorlással orvosolható. Tehát menj akkor is ha semmi bajod. Beülsz, szokod a légkört stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!