Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezeléshez kaptam...

Gyökérkezeléshez kaptam antibiotikumot, de nem Dalacin kellett volna?

Figyelt kérdés

Orvost fogok váltani, aki elkezdte a gyökérkezelést Curam duot írt fel azzal, hogyha panaszom lenne, akkor kezdjem el szedni, mert csak 2 hét múlva tudok menni legközelebb (így van szabad időpontja).

Közben keddre van időpontom ajánlás útján egy másik orvoshoz, de most elkezdett egyre jobban fájni a fogam, most gondoltam rá, hogy be kellene szednem, de jó lesz ez? Ilyenkor nem Dalacint szoktak felírni?

Vagy előbb el kellene jutnom orvoshoz, keressek valami ügyeletet, ahol fogadnak?

Vagy csak szedjek gyulladáscsökkentőt? Az a baj, hogy nem bízom a fogorvosban most már, akinél voltam és nem tudom, hogy jó-e a gyógyszer, amit felírt vagy dalacin kellene?

Mit kellene csinálnom szerintetek?

tegnap 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ne legyél okosabb mint az orvos. Kivéve persze ha te is orvos vagy.
tegnap 19:49
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Ahogy az első írja. Ha azt mondták h fájdalomnál vedd be és fáj akkor vedd be
tegnap 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Furcsállnám, ha hülyeséget írt volna fel az orvos, mindenesetre ez a Curam duo is jó a betegtájékoztató szerint csont fertőzésre,a fog meg ugye csont.

A sima orvosi ügyelet tud tanácsot adni telefonon, velük konzultálhatsz ha gondolod. A lényeg hogy ez az antibiotikum amit delírtak, csontba hatol-e.

tegnap 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
Nem, az uptodate orvosok nem Dalacint szoktak ilyenkor. A világtalan, 100 éves háziorvos, akivel ilyenkor íratni szokott az egyszeri ember, na az valóban Dalacin szokott lenni, csak úgy, mint az a 2 szem a szomszéd Juliskától, amit indokolatlanul kapkodnak be egy nyomorult aftára is.
tegnap 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
67%
Mivel megnyitotta a fogadat, logikus a választása.
tegnap 22:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!