Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelt fog érzékeny és...

Gyökérkezelt fog érzékeny és fáj, de a fogorvos végleges tömést akar bele tenni. Kérjek másodvéleményt?

Figyelt kérdés

Gyökérkezelni kellett az egyik fogamat, ez folyamatban van, tulajdonképpen első alkalommal megnyitották, kitisztították, kaptam bele ideiglenes tömést, a következő alkalom már a végleges tömés lett volna.

Én szóltam, hogy valami nem jó, ezért az időponthoz képest korábban vissza tudtam menni, megint tisztítottak rajta, újra ideiglenes tömés, mondta a doki, hogy legközelebb jöhet a végleges.

Viszont én nem érzem jónak, nem értem miért "siet" ennyire, most olvasgattam és láttam, hogy volt másoknak is, hogy több alkalommal ki kellett tisztítani, stb.

Nem vagyok orvos, de attól tartok, hogy beteszi a végleges tömést és utána nem fog megnyugodni a fog és csak bajom lesz vele később. Ilyenkor mit kellene tennem? Menjek el máshoz?

Egyébként ezt felé is kommunikáltam, hogy tartok tőle, hogy ilyen rövid idő alatt nem lesz panaszmentes, de szerinte az nem gond, ha érzékeny és kocogtatásra fájdalmas.

ma 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyökérkezelt fogat érezned sem szabadna
ma 16:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Melyik fog ez? Könnyen lehet, hogy nem tisztított meg minden gyökércsatornát rendesen. Az én egyik fogamat háromszori procedúra után sikerült megfelelően kikezelni. Több, mint tíz évig érzékeny volt melegre, pedig akkor már kétszer gyökérkezelték két különböző rendelőben. Aztán kiderült, hogy a foggyökereknek csupán a harmadát tárták fel.
ma 16:57
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát ez nem hangzik valami jól..nekem az jobb oldalt felül az 5-ös fogom egyébként.

És tényleg érzékeny, ha az alsó fogam hozzáér alulról is érzékeny, illetve oldalt ha kocogtatom, akkor is fáj.

Nem mondom hogy lüktet, meg nem vettem be rá gyógyszert, de valami nem jó.

ma 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!