Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azt akarom hogy rettegjenek...

Azt akarom hogy rettegjenek tőlem?

Figyelt kérdés

azt akarom hogy rettegjenek tőlem, látni akarom ahogy remegnek és menekülnek

magamba szoktam beszélni, tárgyakhoz

Imádom látni ahogy vér folyik és gyakran bántalmazom magam, szúrogatom és kaparászom a körzővel, tűvel a kezem vagy a lábam, pengével végig húzom. Nem vagyok depressziós egyszerűen csak levezeti a feszültségem.. szeretem látni a sebeket magamon.

Szeretnék másokat is bántani, lelkileg tönkre tenni.

azt akarom hogy rettegjenek tőlem.

Mi bajom lehet? vagy hogy érjem el ezt? Segítsetek

2016. jan. 30. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi nem tudunk segíteni, de bőven klinikai eset vagy, menj orvoshoz s add elő ezt. Rémlem, kényszerzubbonyban visznek el.
2016. jan. 30. 16:57
 2/11 A kérdező kommentje:

ja pár adat rólam..

12/L

6. osztályos

2016. jan. 30. 17:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Petra, te vagy az?
2016. jan. 30. 17:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem petra a nevem XD nem én vagyok
2016. jan. 30. 18:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Kislány, pszichiáter kéne, hogy lásson, de mondjuk már hétfőn reggel. Komolyan.
2016. jan. 30. 18:50
 6/11 A kérdező kommentje:
nincs semmi bajom nem kell pszichológus
2016. jan. 30. 19:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Aha, nincs semmi bajod, teljesen normális, hogy ön-és közveszélyes indíttatásaid vannak, hogy bántani és kínozni akarsz másokat. Mindezt kis porbafingó 12 évesként. Nem vagy normális. Beteg vagy. Egy beteg ember. Orvosra van szükséged. Te is azt kérdezted, mi bajod van, most meg azt állítod, semmi?
2016. jan. 30. 20:09
 8/11 A kérdező kommentje:

A kerdes inkabb arra szolt hogy hogyan ferkozzek mas lelkebe es tegyem tonkre.

Igen normalis vagyok mert vannak gatlasaim, nevelt vagyok, vissza tudom fogni magam.

Az iskolaban is csak masoktol kerek annyit hogy karmasszon erosen, utogessen, mert mindez jol esik. Ez van

Ja es koszi az eddigi valaszokat

A helyesirasi hibakert meg bocs, telon vagyok

2016. jan. 30. 20:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Sehogy, egy pszichiáternek a lelkébe férkőzzél be, mert beteg, abnormális ember vagy. ha itt lennél karnyújtásnyira, beleverném a kis 12 éves hülye fejed a dohányzóasztalba.
2016. jan. 30. 20:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem beteg ez. Kérdező, elmondom, mi vagy. Szuperkülönleges dörzsölt nagymenőnek érzed magad, akinek valami szupertehetsége van arra, hogy másokat manipuláljon meg befolyásoljon? Elárulom, semmi extra nincs benned. Az olyan embert, mint te, úgy hívják: g* ci. K* csög. Ez vagy. Nem vagy te semmi egyéb, semmi különlegesség, te egy kis sértett egójú és lelkű kis vakarcs vagy, biztos ronda, mint a kéthónapos vízihulla, így vagdosol, meg bosszút forralsz. Közben meg csak egy kis f* szkalap vagy, aki rosszindulatú. ha ezzel ki vagy békülve, akkor nekem jó, neked kell így leélned egy életet.

Csak tisztázni akartam a fogalmakat.

2016. jan. 30. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!