Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan hánytassam meg magam?...

Hogyan hánytassam meg magam? Nem akarom redszerré tenni se fogyokúrára használni csak 1-szer szeretném. De nincs bátorságom. Mit tegyek? Az ujjas módszeren kívüli módszereket szeretnék megtudni.

Figyelt kérdés
Nem vagyok emos, csak egy iskolaundoros gyerek aki 1-2 napot szeretne lógni.
2015. szept. 30. 18:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én mikor nagyon rettegtem a biosz tz-től megettem egy paradicsomot, és nem sokkal később az ujjas módszerrel meghánytattam magam iskola előtt. Nekem bevált xd
2015. szept. 30. 18:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Nézz meg egy nicki minaj klipet a hatás nem marad el
2015. szept. 30. 18:30
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

minek kell lógni? miért nem lehet felvállalni, hogy semmit nem csináltál tanulás gyanánt? lusta voltál, vállald a következményeit!

egész életedben ilyen alamuszi megoldásokat akarsz alkalmazni? hogy lesz belőled így egyenes, őszinte felnőtt?

ha meg attól tartasz, hogy valaki szekál és ez van a háttérben, akkor sem megoldás a menekülés. a lelki gondok mindig rád találnak, mindegy, hova menekülsz előle...

szóval nagyon gondold meg ezeket a lógásos, kifogásos dolgokat...

2015. szept. 30. 18:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen pisxkàlni fognak.
2015. szept. 30. 19:05
 5/11 A kérdező kommentje:
(piszkálni)
2015. szept. 30. 19:06
 6/11 anonim ***** válasza:

értem...

a véleményem nem változott... akkor sem szabad menekülni, mert akkor is megtalálnak, sőt, már azzal is szekálni fognak, hogy lógsz...

jobb, ha nem lógsz...

2015. szept. 30. 19:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Hányás miatt nem fogsz lógni egy-két napot, az nem olyan "súlyos" baj. Kivéve persze, ha egész éjjel hányni akarsz, de az egyrészt bitang sz.r dolog, másrészt ahhoz kb. 8-szor kell meghánytatnod magad, és még másnap is egyszer-kétszer, hogy hihető legyen a betegséged.

Ha iskolaundorod van azért, mert bántanak, akkor a legkézenfekvőbb az iskolaváltás, nem tudod esetleg a szüleiddel megbeszélni ezt? Emellett pedig jól jönne egy pszichológus is, akihez elmész néhányszor, hogy kicsit visszaépítsd az önbizalmadat és be tudj illeszkedni máshova. Ez a betegséges dolog hosszú távon nem fog működni, és te se leszel jobban...

2015. szept. 30. 19:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Azért nem szóltam senkinek mert szégyellem hogy fiú létemre piszkálnak. Igaz hogy egyedül vagyok ő meg egy banda de akkor is. Amúgy pszihológushoz járok már 2 éve.
2015. szept. 30. 20:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Mindenképp szólj a szüleidnek, hogy váltani szeretnél. Szerintem megértik. Ha nagyon ellenkeznek, akkor esetleg megkérheted a pszichológust, hogy beszéljen velük, mondja el a véleményét...

Nem kell szégyellni ezt, nem te tehetsz róla, sajnos vannak ilyen emberek, akik a másokkal való genyózásból merítenek energiát. Ha egyedül lenne az illető és te amúgy jól éreznéd magad, akkor mondanám, hogy sz.rd le, de ha bandába verődnek akkor igazán jobban jársz, ha otthagyod az egész társaságot a fenébe.

2015. szept. 30. 22:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha átmész másik iskolába ott békén fognak hagyni.
2015. okt. 1. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!