Miért tekintek negatívan az emlékeimre? (többi lent)
Nekem dettó ez van, mintha gyerekként sem lettem volna boldog, már akkor is szorongtam. Sok emlékem mellett ott van a rossz érzés is, hiába volt jó.
Nem volt olyan durva gyerekkorom, voltak problémák, de a szüleim szeretnek, mégis úgy vagyok vele, hogy nem szerettem a gyerekkoromat.
Egyébként ez nem elhanyagolható probléma, én azért sejtem, hogy miért vannak problémáim, mi hatott rám és mi lehet az oka a mostani rossz mentális állapotomnak, csak én meg beszélni nem tudok róla őszintén. Nekem nagy gát az, hogy a legbelsőbb gondolataimról ne ferdítve beszéljek.
De ha te képes vagy róla nyíltan beszélni, hogy mi nyomja a lelked, akkor mindenképpen keress fel szakembert, nekem is kéne. Ez egyáltalában nem csipcsup dolog, akkor se, ha úgy érzed.
Hűha, nem hittem volna, hogy ez ilyen komoly dolognak tűnik majd. A kérdést is csak kíváncsiságból írtam.
Tudnék róla őszintén beszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!