Elegem van mindenből, mi a fenét csináljak? :' (
Van pasim, akit nem szeretek, de szakítani meg nem tudok.
Tanulni kéne a vizsgákra, de semmi kedvem hozzá.
Magammal sem vagyok megelégedve.
Sűrűn vagyok ideges és szomorú.
...
Legszívesebben világgá mennék...
Esetleg valami ötletek, hogyan változtathatnám meg gyökeresen az életem?
En irtam mindkettot. A Te helyedben en megbecsulnem a pasit, mert szukseged van a tamogatasara.
Viszont en, az en eletemmel kidobnam, mert nincs szuksegem olyan kapcsolatra ami nem jo nekem. Ilyen egyszeru.
Figyelj, nekunk itt nem kell bizonyitgatnod semmit. Itt nem fontos, hogy te jo embernek szeretnel latszani.
Ha TENYLEG zavar az eleted , akkor fogadd meg a tanacsokat. En is ilyen butan viselkedtem mint te, evekig. Es en is ijesztegettem a csaladomat a sajat onzosegem miatt.
Nem egyszeru rendszerezeni a fontos dolgokat az eletben, de nem is lehetetlen. Ha tenyleg segitenel masokon, ahogy irod, akkor nem sajnaltatnad magad.
Én nem akarok itt jó emberbek látszani...cs írtam, h tudom, h az én gondom másokéhoz képest apróság.
Nem ijesztgettem senkit, m ahogy már írtam is, SENKI nem tud róla.
Kezdetnek szerintem jó ez a segítség, amit teszek a gyerekeknek, hiszen többre nem tellik.
Minek mennyek, h Ő is majd azt mondja, h a gondod semmiség, ahhoz képest, h mennyi éhező, beteg,...ember van?!
V hogy mit sajnáltatod magad, mit rinyálsz, ezek nem gondok, van mit enned, innod, élnek a szüleid, suliba jársz...stb,stb?!
Lehetk őszinte? De akkor ne pontozz le!
----------------------------------------------------------
HA VAN VALAKID, AKKOR MI A F*SZÉRT NYAVAJOGSZ? HA MÁR EGYSZER TALÁLTÁL, MAJD TALÁLSZ MÁSIKAT UTÁNA. ÖRÜLJ NEKI, HOGY VOLT VALAKID!
:D Ment a zöld kéz :p
Igazad van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!