Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elegem van mindenből, mi a...

Elegem van mindenből, mi a fenét csináljak? :' (

Figyelt kérdés

Van pasim, akit nem szeretek, de szakítani meg nem tudok.

Tanulni kéne a vizsgákra, de semmi kedvem hozzá.

Magammal sem vagyok megelégedve.

Sűrűn vagyok ideges és szomorú.

...

Legszívesebben világgá mennék...

Esetleg valami ötletek, hogyan változtathatnám meg gyökeresen az életem?

2010. aug. 22. 12:40
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
Épp ez az, h nem ez miatt vagyok vele,m ez nem érdekel, cs tudom, h ezt is a fejemhez verné.
2010. aug. 22. 13:44
 32/57 anonim ***** válasza:

Meg mindig nem valaszoltal: mit akarsz ezzel elerni?

Majd te jol megmutatod nekik hogy elcsesztek az eletedet? hadd sirjanak a temetesemen a kis szemetek?

hat sirni fognak, de bosszubol ilyet tenni eleg buta es gyerekes dolog.

2010. aug. 22. 13:46
 33/57 A kérdező kommentje:

Az öngyilkosság nem akkor figyelemfelketés ha előbb zsarolok vele, meg mondogatom?

Igen, segítségkérés, azért is írtam ide, m gondoltam van valami megoldás...

Tudom, örülnöm kéne, h egészséges vagyok, suliba járok, van pasim, (aki megbecsül, igaz, boldogtalan vagyok vele, és többször sírok, mint amikor egyedül voltam), csak sajnos még ha ezekre gondolok, akkor sem tudok örülni és boldog lenni.

És látjátok, nem vagyok erre a világra való, ha nem tudom megbecsülni mindazt amim van...

2010. aug. 22. 13:49
 34/57 anonim ***** válasza:

Öngyilkosok amúgy mindig jeleznek előre, tévhit, hogy nem.

Szegény pasid, remélem nem szerelmes beléd :(

2010. aug. 22. 13:51
 35/57 A kérdező kommentje:

Sajnos már nagyon szerelmes belém, ezért IS nehéz a szakítás, m nem akarom megbántani.

Kül., már nem akarok ilyesmikkel próbálkozni (kül. ma már nem próbálkozás volna, mivel tudom, h mivel lehetne egész biztosan sikeres), m tudom, h a szüleim ezt nem élnék túl...nem akarom őket megbántani.

EZÉRT KÉRTEM TŐLETEK SEGíTSÉGET, H MIT TEHETNÉK...

2010. aug. 22. 13:55
 36/57 A kérdező kommentje:

13:46

Én nem emlegettem semmiféle bosszút. És nem tartom őket szemeteknek, m imádom őket mindenek ellenére.

2010. aug. 22. 13:56
 37/57 anonim ***** válasza:
Itt nem fogsz segítséget találni, itt a legtöbb embernek komolyabb baja van szerintem és nehezebb helyzete mint Neked.
2010. aug. 22. 13:57
 38/57 anonim ***** válasza:

Mar elmondtuk, nem egyszer.

-hagyd abba a sirankozast.

-ne sajnald magad olyan nagyon.

-menjel orvoshoz es kerjel tole valami enyhe antidepresszanst hogy a sirasaid abbamaradjanak.

-kezdjel el tanulni kemenyen.

Ezzel a merhetetlen onsajnalattal nem lesz jobb a helyzeted.

2010. aug. 22. 13:59
 39/57 A kérdező kommentje:
És azt sem mondtam, h a szüleim miatt ilyen az életem amilyen, cs az is belesegít, h ilyen vagyok amilyen...de ezt is kérdeztem.
2010. aug. 22. 14:00
 40/57 A kérdező kommentje:

Én ezt nem értem, akkor ide csak olyanok írhatnak, olyanok kérhetnek tanácsot, akiknek komolyabb baja van?

Ne már...

2010. aug. 22. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!