Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elegem van mindenből, mi a...

Elegem van mindenből, mi a fenét csináljak? :' (

Figyelt kérdés

Van pasim, akit nem szeretek, de szakítani meg nem tudok.

Tanulni kéne a vizsgákra, de semmi kedvem hozzá.

Magammal sem vagyok megelégedve.

Sűrűn vagyok ideges és szomorú.

...

Legszívesebben világgá mennék...

Esetleg valami ötletek, hogyan változtathatnám meg gyökeresen az életem?

2010. aug. 22. 12:40
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:

Azert mert rohadtul unalmas ezt a sok nyavajgo embert hallgatni. Passzus. Van egy pasija aki megbecsuli, az nem jo neki. Iskolaba jar, csak tanulnia kene, a tanulashoz lusta. Elnek a szulei is, dolgoznia nem kell.

Felreertes ne essek, megertem a bajat es tudom hogy mindenkinek a maga baja a legnagyobb. De szeretnek arra ravilagitani, hogy ezek a gondok nem igazi gondok. Egeszseges, felnott ember, szeretik es mindene megvan. tessek kicsit osszekapnia magat, es ertekelni azt ami van.

2010. aug. 22. 13:09
 12/57 A kérdező kommentje:

Igen, magam miatt vagyok szomorú, m nem vagyok képes szakítani, és a miatt is utálom magam, h nem fogom meg azt a könyvet és tanulom meg a leckét...De egyszerűen nem megy.

Elég zűrüs gyerekkorom volt, lehet ez is belesegít, h ilyen vagyok? (részeges szülő, nap mint nap végignézni, h Apu veri Anyut, éjjel szöktünk előle, h nem bántson,...)

Szoktam bicajozni, olvasni, folmezni, addig jó, de nem csinálhatom ezt egész nap...

2010. aug. 22. 13:13
 13/57 A kérdező kommentje:
13:09...Igazad van...Irigyellek, h ember vagy a talpadon.
2010. aug. 22. 13:16
 14/57 A kérdező kommentje:
13:09 dr.Csernus 2 ;)
2010. aug. 22. 13:17
 15/57 anonim ***** válasza:
Nekem az a bajom, evvel az égett gyeres hülyeséggel, hogy magam is beteg vagyok, rákos, és rohadtul szarul esik, ha sok ember annak örül, hogy az ő élete jobb mint az én kegyetlen sorsom, nagyon megalázó és dühítő.
2010. aug. 22. 13:20
 16/57 anonim ***** válasza:

Lehet hogy kemenynek tunt amit irtam, de hidd el, az en eletem sem volt habostorta, sot, pont az ellenkezoje. Sok szaron atmentem es csak egyet sikerult megtanulnom belole:

a sajat sorsomnak en vagyok a kovacsa. nem hibaztathatom sem az apamat, sem az anyamat, sem senki mast.

Ha rosszul megy az eletem, akkor arrol leginkabb is csak en tehetek. Igy ez a "milyen nehez gyerekkorom volt" sajnos nem tud meghatni. Pedig az enyem is az volt, hasonlo a tiedhez.

Hagyd abba a nyavajgast, nezz nagadba, hogy mit valtoztathatsz- ha tenyleg aannyira rossz a dolog. Ha meg nem, akkor ne sajnald magad annyira.

Hidd el, nem rosszandekbol mondom amit mondok, hanem tapasztalatbol.

2010. aug. 22. 13:22
 17/57 anonim ***** válasza:
Csernus is előjön avval, hogy más betegségén, nehéz helyzetén felbuzdulva élvezd az életed?
2010. aug. 22. 13:24
 18/57 anonim ***** válasza:
Nem keménynek tűnt hanem taplónak, a gyerekekkel szemben.
2010. aug. 22. 13:25
 19/57 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, nem igazán értettem a válaszod...

De szívesen cserélnék Veled...úgyis már 2x megpróbáltam ,,nem lenni,, , csak sajnos nem jött össze.

Én nem igazán látom értelmét az életemnek.

2010. aug. 22. 13:25
 20/57 anonim ***** válasza:

Nem arrol van szo, hogy a mas betegseget es szornyu sorsat latva elkezdunk ujjongani, hogy jajj de jo en nem vagyok beteg. Aki igy gondolja, az tenyleg elmebeteg.

Hanem arrol, hogy a masik ember valos szenvedeset latva talan elszegyelli magat az ember azert, mert ilyen csipcsup mondvacsinalt dolgok miatt nyavajog es elkezd arra koncentralni, ami valoban fontos az eletben.

2010. aug. 22. 13:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!