Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan hazudjak egy pszichológ...

Hogyan hazudjak egy pszichológusnak?A többie lent.

Figyelt kérdés
Szóval,égetem magam,nem komolyan vágdostam magam, fojtogatom magam,és pofozom magam.Ezek mennyire veszélyes ön sertések?És ha kiderül akkor mit csinálnak velem?Tippeket várom hogyan vágjak át minden lehetséges pszichológust és pszchihátert.
2021. ápr. 22. 13:01
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
25 ös azért én nem gondolnám hogy ezek közül bármi vagyok
2021. ápr. 22. 13:48
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne hazudozz a pszichológusnak...

Miért ne akarnál "kitörni" ebből a béklyóból...???

NEm fognak bezárni - jó eséllyel kapsz gyógyszert és mellé pszichoterápiát. Sokkal szebbnek fogod látni a világot ha együttműködsz a szakemberekkel!

2021. ápr. 22. 13:52
 33/39 A kérdező kommentje:
Ebből nem tudok egyedül ki jönni igaz?
2021. ápr. 22. 13:55
 34/39 anonim ***** válasza:
Most akkor nem kérsz segítséget? Magadtól soha nem tudsz leszokni róla!
2021. ápr. 22. 14:05
 35/39 A kérdező kommentje:
Hát,a fojtogatás az egyetlen ami sürgős de azt még untam nem szándékosan...de még mindig csinálom
2021. ápr. 22. 14:07
 36/39 anonim ***** válasza:
58%
37. Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nem lesznek gonoszok nézed a helyüket és nem lesznek sehol. Ám a szelidek öröklik a földet és örömmel tölti el őket hogy határtalan békében élnek."
2021. ápr. 22. 14:08
 37/39 A kérdező kommentje:
Ömm bocsi ateista vagyok.
2021. ápr. 22. 14:11
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Megszakad a szívem, ahogy olvasom amiket írsz :(

Kérlek szépen kérj segítséget! Fontos vagy, számítasz a világnak, ugyanolyan értékes ember vagy mint bárki más és pótolhatatlan.

Lehet még szép, boldog életed, sosem késő elindulni a jó úton. Tudom hogy átkozott nehéz, hogyha rálépsz a boldog és egészséges élet felé vezető útra, akkor eleinte pokoli nehéz lesz és rosszabb mint most, de meg kell próbálni, mert VAN KIÚT!

2021. ápr. 22. 20:54
 39/39 A kérdező kommentje:
Köszi,annyira nem látom sötétkék a világot nevetek jót az anyukámal,stb,de tudom tökre fog tenni az egész..Boldog vagyok csak boldogab leszek ezek nélkül.
2021. ápr. 22. 21:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!