Hogyan hazudjak egy pszichológusnak?A többie lent.
Figyelt kérdés
Szóval,égetem magam,nem komolyan vágdostam magam, fojtogatom magam,és pofozom magam.Ezek mennyire veszélyes ön sertések?És ha kiderül akkor mit csinálnak velem?Tippeket várom hogyan vágjak át minden lehetséges pszichológust és pszchihátert.2021. ápr. 22. 13:01
21/39 A kérdező kommentje:
Hát a fojtogatas miat az összes motiváciom elment..
2021. ápr. 22. 13:32
22/39 A kérdező kommentje:
Nem érzem magamt annyira betegnek az a baj...
2021. ápr. 22. 13:33
23/39 anonim válasza:
De azt legalább tudod, hogy mi miatt csinálod ezeket...??
Milyen szenvedélybetegséged van? Drogozol?
24/39 A kérdező kommentje:
Nem a dojtogatás az szenvedélybetegségnek számít asszem
2021. ápr. 22. 13:40
25/39 Tepfal válasza:
#23: Az ilyen típusú önbántalmazás oka általában nem szenvedélybetegség, hanem pszichés, pl. bipoláris személyiségzavar, borderline személyiségzavar, szorongásos depresszió, stb. Ezek mindegyikét csak nagyon extrém esetekben kezelik zárt osztályon (=gogyó), viszont fontos, hogy kapj segítséget, kedves kérdező, mert valóban veszélyes lehet rád, ha nem tudod más módon feldolgozni az érzéseidet, csak ezektől "könnyebülsz meg".
27/39 A kérdező kommentje:
Már le írtam,de asszem a fojtogatás csak úgy ki próbáltam,az ön égetés az egy forró radiátor csövel csináltam,az ön éheztetésel csak abban tudat jött..
2021. ápr. 22. 13:42
28/39 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok bipoláris,már gondoltam rá den nem
2021. ápr. 22. 13:44
29/39 A kérdező kommentje:
13 vagyok,és nem könyebülök meg ezektől ezek fájnak
2021. ápr. 22. 13:44
30/39 A kérdező kommentje:
A fájdalom kibírhatatlan jó volt,de a fojtogatás függőség azt sose tudtam kezelni bár a dühkitörést sem
2021. ápr. 22. 13:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!