Hogyan hazudjak egy pszichológusnak?A többie lent.
Figyelt kérdés
Szóval,égetem magam,nem komolyan vágdostam magam, fojtogatom magam,és pofozom magam.Ezek mennyire veszélyes ön sertések?És ha kiderül akkor mit csinálnak velem?Tippeket várom hogyan vágjak át minden lehetséges pszichológust és pszchihátert.2021. ápr. 22. 13:01
11/39 anonim válasza:
Tehát akkor nem árulod el, hogy miért és mióta csinálod ezt?
12/39 A kérdező kommentje:
Mármint én antiszociális vagyok,jól jött ez az oldal amikor tengerimalacaim lettek,sokat segítetek tippekel
2021. ápr. 22. 13:18
13/39 A kérdező kommentje:
Meg tök jó könyv tippeket kaptam meg ilyesmi..
2021. ápr. 22. 13:19
14/39 A kérdező kommentje:
Ja azt még ki felejtettem hogy néha éheztetem magam de nincs sokk eredménye..
2021. ápr. 22. 13:21
15/39 Tepfal válasza:
Senki nem fog "feljelenteni" téged, viszont tényleg jobb lenne, ha beszélnél egy pszichológussal/pszichiáterrel. Ők sok ilyet láttak már, és valószínűleg tudnak segíteni. A szüleid valóban elvihetnek pszichológushoz az akaratod ellenére is, ha tehát már úgyis ott vagy nála, jobb, ha elmondod azt, ami veled történik. Ők a konkrét részleteket nem fogják elmondani a szüleidnek, ha te ezt nem akarod.
16/39 Tepfal válasza:
Amúgy én ebben a mentalitásban voltam, mint te, kb. 25 éves koromig, hogy majd én megoldom magamnak, tudom én kezelni magam, nem kell a pszichológus. Ma már azt mondom, bárcsak korábban kezdtem volna a terápiát, bárcsak már a szüleim elvittek volna, akkor kevesebbet kellett volna szenvednem. Szerintem élj te is a lehetőséggel, ha van ilyen. Ha meg mégsem válik be, ugyanott leszel, mint most vagy.
17/39 A kérdező kommentje:
Nekem csak a fojtogatás az ami komoly azt még már elmúlt de még mindig csinálom
2021. ápr. 22. 13:28
18/39 A kérdező kommentje:
Az égetés is múlt béli de szerinted el küldhetnek gyogyóba?
2021. ápr. 22. 13:29
19/39 anonim válasza:
draga, mindegyik komoly es sulyos problema. nem kell ezzel egyedul szenvedned, van megoldas. csak el kell fogadnod a segitseget, es meg fognak oldodni ezek a dolgok. lehet most meg akarod magyarazni magadnak hogy ez neked nem gaz, es teljesen jol vagy, de hidd el, nem vagy jol. hagyd hogy segitsenek rajtad.
20/39 A kérdező kommentje:
Az égetésnél,a fájdalom ki bíróság milyet volt "jó",a vágdosás az evés dolog miat,az ütemezés az a szenvedélybetegseg óta van asszem.
2021. ápr. 22. 13:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!