Lehetséges hogy ezek miatt a dolgok miatt van eveszavarom?többi lent.
Mindig is úgy éreztem gyerekkoromban,hogy nem igazán törődnek velem a szüleim.Apámat alig ismertem mert elváltak a szüleim,aztán édesanyám egy alkoholistaval jött össze.Annak idején lettem anorexiás ami később rendeződött.De most pár év elteltével is ugyanúgy megvannak az evészavaros dolgok.Kevésnek érzem magam,sokszor amikor meglátogatjuk noveremet mindig az az első hogy azt Mondja anya neki hogy milyen vekony és én mindig azt érzem hogy én Is akkor vagyok szerethető ha vékony vagyok.De ezt éreztem az iskolában is mindig,vagy amikor benne voltam egy bántalmazó kapcsolatban.Mindig megkaptam hogy nagy a karom nagy a hasam.160cm és 51 kg voltam a srác ugyanakkora volt mint én..
Egyszerűen állandóan azt éreztem hogy tökéletesnek kell lennem annyit bantanak.Hiaba jártam edzeni,már ezek után az se tett boldoggá.Most van 2 éve hogy falasrohamokkal küzdök,amit van hogy másnapi alig evéssel kompenzalok a bűntudat miatt.Halaistennek a súlyom nem sokat változott de megszállottja vagyok a testemnek és az életem teljesen le fáraszt.Nem bírom már és nem tudom mi lenne a megoldás.
Szegeden élek,kerestem már pszichológust,de eddig nem sok sikerrel.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!