Evészavaros lennék? Mit tegyek?
Elég régóta foglalkozom azzal, hogy hogy nézek ki testalkatilag. Gondolom azért, mert már a közösségi médiákon is csak erről van szó, hogy éppen mi a szép, ha valaki vékony vagy teltebb, meg hogy így-meg úgy fogyózz, ezt meg azt edd ehelyett, stb stb.. gondolom így egy idő után elhittem, hogy nekem is fogyóznom kell meg mittudomén.. szerintem testképzavarom is lett, pufinak látom magam, de mindenki azt mondja, hogy ez nem így van. néhány hónapja elkezdték mondani, hogy fogytam, ami csak jobban motiválni kezdett arra, hogy mégjobban fogyjak. Egyébként szeretek enni, evés közben is képes vagyok azon gondolkodni, hogy mit egyek később. Néhányszor hánytattam magam, meg voltak éheztetések is. A barátaim rendesen esznek, ha velük vagyok akkor szoktam realizálni, hogy basszus lehet nekem is úgy kéne ennem mint ők, mert attól még mert többet esznek tökre csinosak.. de aztán megint visszaesek, folyton bűntudatom van, már fogalmam nincs mit kéne ennem, meg hogy mit nem, milyen egy egészséges étkezés.. rettegek attól, hogy elhízok. Kb.170 cm vagyok és 53 kg
16/L,
"Kb.170 cm vagyok és 53 kg"
Seprőnyélből is láttam már formásabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!