Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meleg férfiként más is szenved...

Meleg férfiként más is szenved szexuális zavaroktól?

Figyelt kérdés

30 éves meleg férfi vagyok, és súlyos gondok vannak a szexuális életemmel. 23 éves koromban szexeltem utoljára. Ez önbizalomhiányból és megfelelési kényszerből adódik. Soha nem volt olyan szexben részem, ami jó érzéssel töltött volna el.

Nevetséges, de elmondom, hogyan zajlik a fejemben egy szexuális aktus. Eskü így képzelem el: miután levetkőztem, a partner végigmér tetőtől talpig az esetleges testi hibáimra fókuszálva, majd nekem önkritikát kell gyakorolnom a hibáim miatt (pl hogy miért híztam mondjuk 3 kilót a legutolsó alkalomhoz képest vagy miért nem vágtam le a körmömet). Aztán ha ez megtörtént, a partner döntést hoz, hogy ezek ellenére meg fog-e történni az aktus.

Ha igen (ez a ritkább), az is igazából csak azért van, mert extra elnéző, és éppenhogy átenged a vizsgán.

Ha nem (ez a gyakoribb, ez kb az esetek 90 százaléka a fejemben), akkor csak annyit mond, hogy öltözz fel.

Tudom, hogy ezek nem valós dolgok. De mégis az agyam ezt mondja nekem, ezáltal már majdnem 8 éve nem is élek nemi életet.

Korábbi partnereim egyáltalán nem ilyenek voltak, mint amit itt kifejtettem, szóval nem ők okozták ezt nálam.

Szociális életem teljesen rendben van, viszonylag sok barátom van, és rokonokkal munkatársakkal is jóban vagyok. Szóval nem az a gond, hogy nem tudok emberi kapcsolatokat kialakítani.

Aszexuális nem vagyok, mert rendszeresen maszturbálok. Szexuális vágyaim vannak. Ez inkább szexuális averzió, ami a szexuális aktustól való viszolygást jelenti.

Igazából ez így nem is kérdés, csak hogyha esetleg van valakinek véleménye vagy tapasztalata erről, szívesen elolvasom, és beszélgethetünk erről. Bocsánat, ha hosszú lett.

tegnap 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen, de én ezt nem beképzelem, hanem tényszerűen ronda vagyok, ruhában és első látásra is. Ezért soha senki sem akart velem lefeküdni.

46/F

tegnap 23:27
 2/4 anonim ***** válasza:
A Hotbullon mi a nickneved? Hátha...
tegnap 23:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez valami katasztrófa gyerekek, hogy így leszóljátok saját magatokat !

Ilyen önbizalmi deficittel mit akartok az élettől ? Hm ?

Saját életemből okulva, nyugodtan kijelentem, hogy akik magukat rondának titulálják, pont ők nem rondák.Egyébként pedig megnyugtatásul, nem mindenki a lufifejű izmos szépfiúkat keresi. Egy párkapcsolatban ezerszer fontosabb az,hogy ki milyen, mint ember. Mennyire megbízható, mennyire érzelmes és mennyire érzik egymást szeretve és ami fő, tisztelve a kapcsolatban a felek!

Ezért se a kérdező, se az 1-es válaszoló ne csüggedjen, ha kérhetném :)

Nem a levegőbe beszélek, nem üres vigasztalás amit írok - középkorú férfiként.

ma 05:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Előző válaszolónak nagyon köszönöm az észrevételét.

Ez az önbizalomhiány a karrieremre is hatással van. Végzettségeimhez képest "alacsonyabb rendű" munkám van minimális fizetésért. Egyedül élek évek óta, eltartom magam, de szűkösen.

Szerintem szüleimtől eredhet ez a dolog. Gyerekkoromban anyámék sokszor kibeszélték otthon a környezetüket, hogy ki hogy néz ki. Pl nem volt vasalva a ruhája, nem volt megmosva a haja.

Most felnőttként hogyha látogatóba megyek haza mindig kommentálják hogyha esetleg nem teljesen tiszta a cipőm, nem vagyok eléggé megfésülködve stb.

Szerintem emiatt nem tudom elviselni, hogyha bárki bármilyen szinten a külsőmmel van elfoglalva. A pozitív visszajelzést is utálom.

ma 11:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!