Mi van ha hazudok a pszichiáteremnek és a pszichológusomnak?
Figyelt kérdés
Ha például hazudok a gyógyszerszedésről. Még ha rá is jönne egy idő után, akkor sem kényszeríthetne semmire, hacsak valami idiótaságot nem csinálok vagy nem vagyok ön és közveszélyes.
Vagy például gondolom azt sem csinálhatja meg, hogy amikor bemegyek lefognak és injekció formájában adják be a gyógyszert.
Más kérdés, hogy ha nem szedem a gyógyszert akkor lehetséges, hogy vissza fognak jönni a tünetek.
2021. ápr. 17. 20:30
11/15 anonim válasza:
Sok embert kezelnek félre, nem feltétlen baj, ha nem szeded, ha semmi javulást nem is érzel.
12/15 A kérdező kommentje:
Restigulint kaptam egyéb akut és átmeneti pszichotikus zavarokra.
2021. ápr. 29. 05:08
13/15 anonim válasza:
Szerintem írj ki egy új kérdést azzal kapcsolatban hogy érvényes-e rád a diagnózis, hogyha nem értesz vele egyet. A parkison előfordulhat tünetként. A diagnózisban nem szokták leírni hogy meddig tartanak az adott pszchés probléma, hanem arra való az orvosi látogatás. A pszichiátriai gondozóban nem kényszeríthetnek semmire, de bizonyos dolgok miatt előírhatják a látogatást.
14/15 anonim válasza:
Akkor minek jársz hozzájuk, ha nem érdekel, mi van veled? A hazudozással csak magadnak ártasz.
15/15 anonim válasza:
Kockázatos mert megtörténhet hogy félre kezel miatta...
Ha Nem akarod betartani az orvos utasításait akkor biztonságosabb inkább orvost váltani és olyan orvost keresni akiben megbízol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!