Memóriazavar, enyhe szorongás, homályos látás.. mi lehet a probléma?
Sziasztok,
Immáron 3. hete az alábbi problémáktól szenvedek.
-Memóriazavar. / Koncentráció hiány.
-Enyhén magas vérnyomás, 130-140/80, a dobogást olyannyira érzem, hogy már ijesztő. Olykor szúr is a bal mellkasom.
-Ebből adódó szorongás.
-Étvágytalanság.
-Fáradtság.
Jelenleg hollandiában vagyok, voltam háziorvosnál, aki csinált EKG-t de az negativ lett, holnap megyek vissza, mert a tünetek egy ideje fenn állnak és elég ijesztő.
Nem várok csodát a válaszok közt, de hátha van tippetek, hogy mi lehet a probléma? Esetleg valamilyen vitaminhiány? A semmiből jött egy elalvás során, de egyelőre nem jutottam előrébb.
Köszönöm a válaszokat és tanácsokat!
Stresszre/szorongásra tippelek, természetesen előbb ki kell vizsgálni a testi tüneteket, ha pedig azok negatívok, akkor valószínű lelki problémák állnak a háttérben.
Sajnos ez egy ilyen ördögi kör, hiszen az ember természetesen fél és állandóan ezen kattog, ez viszont semmilyen szempontból nem tesz jót a szervezetnek (még akkor sem, ha egyébként nem lelki probléma). Holnap visszamész, beszámolsz az orvosnak minden tünetedről és majd lesz valami.
Jobbulást :)
Köszi a biztatást és a vàlaszokat. A kettes meg le van szarva! :)
27/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!