Miért érzem azt hogy mindenáron kell a dráma az életembe?24/L
Figyelt kérdés
Egyszerűen sosem bírok megnyugodni,nem bírom az unalmat.Dolgozok,hobbimnak ott az edzés ,de egyszerűen kell más impulzus.És valamit mindig csinálok, hogy ne érezzem azt az ürességet vagy azt a sokmindent ami bennem van.Változó,mert néha semmit sem érzek,néha pedig minden egyszerre szakad rám.Hogy példát is mondjak sokszor vonzom be a furcsa férfiakat,és sokszor kerülök olyan helyzetbe amit később megbánok,de egyszerűen félek egyedül.Félek szembe nézni azzal ami bennem van,és ezzel talán el tudom terelni.Most is éppen van valaki az életembe aki tudom hogy nem kéne bele de nem tudok kilépni mert olyan impulzisokat vált ki belőlem ami ha nem lenne nagyon hiányozna.Ha nincs probléma,én csinálok magamnak csak történjen valami.Holott vágyok a nyugalomra,a stabilitásra és arra,hogy végre szeressem önmagam.Barátaim és családom se nagyon van és volt,így nem tudom merre indulhatnék, és hogy mi a baj velem.Könnyen ideges is leszek,és sokszor annyira összezavarom magam és másokat is azzal amit teszek,hogy utána csak nézek hogy akkor most mi lesz.Nagyon a mának élek egyáltalán nem tudok tervezni.Valahol felpezsdít ez az élet,de legbelül tudom hogy nem erre vágyom,hiszen több éve nem tudok rendesen aludni sem.3 éve lett vége egy komoly kapcsolatomnak ami 3 évig tartott.Nem tudom közre játszik e,de tényleg,mi a baj velem?nov. 21. 21:05
1/3 anonim válasza:
Azok alapján, amit írsz szerintem Borderline személyisegzavarod van!
2/3 anonim válasza:
1 ennyiből diagnosztizalni valakit óriási hülyeség.
Kérdező, fordulj szakemberhez
3/3 anonim válasza:
2-es! Hidd el, borderes vagyok én is, nem mondom, hogy ő megkapná egy szakpszichológustól a diagnózist egyértelműen, de amit leírt az pont ugyanaz, amilyen én is vagyok, márpedig ha én borderline szem. zavaros vagyok és gyakorlatilag ugyanaz minden mint a kérdezőnél, akkor bár nem mondom 100%-ra, hogy ő is az, az biztos, hogy borderes tünetei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!