Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Párkapcsolati szorongásnál...

Párkapcsolati szorongásnál vagy ilyen OCD-s párkapcsolati szorongásnál mi segített nektek?

Figyelt kérdés
OCD-s vagyok, és hiába imádom szeretem a páromat lassan 1 éve vagyunk együtt mérhetetlenül szorongok sokszor mellette, vagy miatta gondolatban, de nem azért mert rosszat tesz velem, vagy bánt szó sincs róla szinte sose vitázunk, sose szid le engem dolgok miatt mindent is meg tudtunk beszélni eddig. Viszont valamiért "bűntudatot" érzek sokszor felesleges dolgok miatt, és az OCD-m miatt sokszor már pl egy női neműnek köszönni is bűntudatot okoz nekem akár kollegák esetében, és egy csomó dolgot túlgondolok miközben neki eszébe se jut, de nekem mégis szorongásként jön elő sokszor mellette, de leginkább akkor mikor távol van tőlem. Tudom elég furán hangzik ez, de aki esetleg ilyenbe van az ha adna valami tanácsot, vagy praktikát amit tudnék gyakorolni nagyon megköszönném. 20-as évei közepén járó férfi vagyok, ha számít valamit.

nov. 21. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Párterápia marha gyorsan. A terapeutád, akihez menned kell rendszeresen, mit mond?
nov. 24. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:
47%
Ne írj hülyeséget! Nem a párkapcsolatával van gond, hanem kényszerbetegsége van. Ha mennie is kell terapiára, nem kapcsolatira, az csak rontana a helyzeten.
nov. 24. 15:43
 3/3 A kérdező kommentje:
#1 Nem mint pár van velük gond, hanem velem mint személlyel, mert kényszerbeteg vagyok OCD-s ha úgy tetszik. Nem járok terapeutához pszichológushoz jártam régebben, de mivel nem ez a szakterülete sajnos nem sokat tudott segíteni kifejezett szakember meg ahol én élek erre nincsen, de ha lenne is sajna nem tudok kipengetni 1 óráért 20 ezret.
nov. 24. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!