Megoldás lehet pszichiátriára befeküdni ? Nem bírom feldolgozni a traumáimat az életemben, voltak kisebbek, nagyobbak és nagyon sok bántást kaptam emberektől.
Figyelt kérdés
Azt érzem darabokra esik az életem, romokban vagyok, totál kilátástalan a helyzetem, mindenki ártani akar engem. Ott begyógyszereznek ?2021. ápr. 1. 15:35
11/14 anonim válasza:
És mi történt a 10 alkalom alatt? És mért hagytad abba 10 alkalom után? Milyen rossz dolgok értek?
12/14 anonim válasza:
Neki már pszichiátriara van szüksége. Háziorvossal beszéld meg, vagy kérj eleve telefonon időpontot. Gyógyszerrel ki fogsz labalni,v egy két hétre befekszel h beállítsak a gyógyszert. Ott van terápiás foglalkozás is,meg sorstársak akikkel tudsz beszélni.
13/14 anonim válasza:
Én 5 pszichológussal kerültem kapcsolatba, ebből egy volt jó. Tehát, ha 1-2 alkalom után nem válik be, keress másikat. Mivel pszichológus nem ír fel gyógyszert, el kell menni egy pszichiáterhez is, aki felír. Miért akar mindeni ártani? Családoddal élsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!