Miért vagyok szerencsétlen mindenbe?
Ha így fogsz fel dolgokat az a kisugárzásodon is látszik. A negatív kisugárzás viszont abszolút nem vonzó, inkább taszító!
Én is éreztem ilyet, mindenki ezt mondta nekem, de nem erdekelet, akkor meg nem ertettem az ertelmet, mit szamit h negativ vagy pozitiv a kisugarzasom, edesmindegy! tehat sok ido kellett mire rajottem, hogy igen, fontos!
Ne csak a szemeddel láss,a sziveddel is,lehet hogy kivülről a tesód csinosabb,sikeresebb,de biztos neki is vannak olyan problémái amit te nem szeretnél.Kérdezd csak meg tőle,hogy igazából elégedett azzal ahogy most alakulnak a dolgai?
Mi nők mindig másképp szeretnénk ki nézni ,más haj,más szem,más fiu,stb örök női gyarlóság!Nem akarok tanácsot adni,ebben nem lehet,csak annyit szeretnék mondani,ne azután sirj ami nincs és sose lesz,annak örülj ami van és ami még lehet.
Régen jo 30 éve a barátnöim között volt egy lány aki genetikailag erös testalkatot örökölt.és bármit csinált nem lett sose csinos,De mellette aranyos volt,és minden témáról el lehetett vele beszélgetni,ő sose mondta hogy nincs kedvem ezt vagy azt csinálni,mindig jött velünk bulizni is,mi be pasistunk,ő szomorkodott hogy nem kell senkinek,nem lesz családja stb.Vigasztaltuk hogy nem az alkattol függ a boldogság,hanem ami belül van,és igazunk lett,hisz a végén ő ment a leghamarabb férjhez lett 2 gyönyörü fia és mig a csinos barátnöi házassága zátonyra futott,az övé mai napig tart és nagyon jó,Sokat szoktunk vele a régi idökről beszélgetni,és ma már tudja hogy csak azért volt szomoru mert akkor nem szerette saját magát és szenvedett mert más szeretett volna lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!