Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van még aki rajtam kívül...

Van még aki rajtam kívül szociális fóbiás, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 19:56
1 2
 1/12 anonim válasza:

Szia.

Én is ilyen betegséggel küzdök. Attól hogy ez kialakult nálad nem tehetsz róla, ne nevezd megad e miatt szerencsétlennek. Írd le pontosan nálad mi a tünetek, talán segíthetek : )

2010. máj. 29. 20:35
 2/12 A kérdező kommentje:

Hát, ha már megszólalok vagy vmit elő kell adnom már egyből tizsta vörös lezsek, állandóan izgulok, heves szívdobogás, izzadás (na ez a legrémesebb) szédülés, néha fulladás.

nagyon rossz, már alig megyek el vhova és ráadásul majdnem mindig egyedül vok, ami még rá tesz egy lapáttal:S

2010. máj. 29. 20:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Fordulj pszichológushoz, nagyon sokat tud segíteni!
2010. máj. 29. 20:58
 4/12 A kérdező kommentje:

köszi h válaszoltál

pszichológus- én is gondoltam rá, de saját magam szeretném vhogy megoldani:)

2010. máj. 29. 21:16
 5/12 anonim ***** válasza:
én is szoc.fóbiás vagyok
2010. máj. 29. 21:23
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez elég gyakori, akár 5-10% is lehet a fiatalok között. Jelentősen rontja a teljesítményt, a tanulmányi eredményt (szóbeli vizsgák) és egyre kevésbé leszel képes gyógyulni.

Lehet, hogy az is tünet, hogy nem akarsz segítséget kérni. Pszichológus tud segíteni, súlyosabb esetben pszichiáter, akár gyógyszerrel is.

2010. máj. 30. 00:18
 7/12 anonim ***** válasza:
én is ebben szenvedek :/ 15/F
2010. máj. 30. 08:59
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor nem csak én vok ilyen...

De nektek is ennyire rossz?

2010. máj. 30. 15:26
 9/12 anonim ***** válasza:

szia, énis szoc.fóbiás vagyok. Kb 14 vées korom óta van ez. Azóta állandóan szorongok és nagyon sokszor szédülök.

Én járok kineziólógushoz, ajánlom neked is!

Nekem eddig sokat segített!

2010. máj. 31. 13:56
 10/12 anonim ***** válasza:
ja, és 17 L
2010. máj. 31. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!