Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van még aki rajtam kívül...

Van még aki rajtam kívül szociális fóbiás, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 19:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
menjetek cs dilidokihoz! tapasztalat,nekem is igy kezdődött aztán jöttek akik belémkötöttek v bunkók vtak az utcán megakartam verni őket..évek során fajult idáig h már kést akartam szúrni beléjük.mivl v lfutok v késelek,olyan hlyzetekben kerültem..de hihetetlen h csak ugy.alapvetően ugye szorongtam,nem voltam egy kiöltözött qrva,nem néztem rá senkire cs mentem mégis megtaláltak...nah elegem lett...idegbeteg lettem,nekimennék minden 2.embernek aki cs rámnéz,túlérzékeny lettem...elmentem dokihoz megállapitotta h erő s szorongás. a mai világba látja h mivan és nem is csoda h ez abajom plusz örörköltem.mert 2ágról is kaptam sajna idegrendszeri gyengeséget.nővérem is volt nála cs ő nem időben ment el.szőke bögyös volt,és 40kilós csaj lett belöle,öngyilkos akart lenni. neki mániákus depije volt. csak takaritott nem csinált mást.betegesen.ez a doki helyrehozta.Neki nem tom mit adott,de nekem frontint it fel plusz imovane (altató) h ne legyenk rémálmaim haazt szedem melléé akkornincs hálistennek. Úgyhogy irány a dilidoki. nm is gondolnád,nem most hanem 2-3év múlva ez a kis hanyagság az életedbe kerülhet,meg a családod lelkivilágára gondolj akiksajnálnak,v anyukádra aki félteni fog és megijedni!láttam az anyumat. tanulj az én példámból,ne várd meg mig rosszabb.mig eddig eljutsz mint mi!!
2010. jún. 1. 00:44
 12/12 A kérdező kommentje:

utolsónak: igen van benni vmi, azért nem normális úgy élni, hogy nincs semmi baj és te mégis szorongsz, ennek véget kell vetni, mert szervi bajok leszenk

sokat gondolkoztam ezen az utolsó mondatokon:D

köszi h írtál:)

2010. jún. 1. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!