Ebben az évben miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Ezt az évet én is megszívtam.Nekem se jön össze semmi.Se munka,se pénz,se csaj stb...Ráadásul még egy autót is sikerült venni tavaly amikor jobban ment,most meg állásában fog tönkre menni.Eladni sem lehet,mert annyit veszített az értékéből:S
De le kell sz@rni.Ettől már csak jobb jöhet! :)
De nekem azért is nagyon nehéz, mert régebben minden összejött, szerencsés ember voltam, most meg semmi, nincs pénzem, munkalehetőség persze sehol (Magyarország), kilátástalanság, tanulás se megy, bár most sokat tanulok, talán jövőre jó tanuló is lehetek (ezért nem pótvizsgázom).
De még talán az is bejöhet még a sorba hogy a szüleim elválnak, de ez már nem meglepő.
"na ez az igazi élet amit most érzel ,sose feletsd el"
Hát igen Magyarországon.
Nem,nem,nem!!!!Bízz magadban és vissza tudod fordítani a dolgot!Bízz benne,hogy o.k.,eddig tartott.Nekem bejött.Nem vagyok "agyi elvont",de sokszor sikerült más pechsorozatot megszakítanom így!Ha elkönyveled,hogy így is marad,akkor...Az lesz.
Próbálkozz!Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!