Hipochonderek! Mit csináltok, hogy kordában tartsátok magatokat a beképzeléssel szemben?
Na ezek a szomatikus fájdalmak ismerősek. Utánanézel 1 tünet alapján mi a baj, aztán ez hozza magával a többit.
A gyökerénél kéne elfolytani, hogy nem is nézünk utána.:)
Uuh az se jó😁 Nekem is kb. annyi idősen kezdődött a prosztatarákkal, mert egyszer sok folyadékot ittam és sűrűn kellett vizelnemxD
Most szerintem a vírus miatti dolgok (pl. a távoktatás) nagy szerepet játszanak abban, hogy ezek előjöttek. Itthon jobban van idő agyalni.
Átérzem, én is egyetmista vagyok:)
Majd, ha jönnek szép számmal megint a ZH-k és vizsgák; egyből elmúlik minden egyéb bajunk nyugi😅
Mivel ovped szakon vagyok nekem muszáj kimennem gyakorlatra, úgyhogy most az lefoglal hálaég. Most hogy agyilag fáradt vagyok valami miatt a fájdalmaim is eltűntek.. :' D
Sajnállak viszont utolsó, Siklósi Örs halála tényleg borzasztó volt, és ugye a fiatalabb halálok a ráktól csak mégnagyobb félelmet szülnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!