Ez halálos? Valaki nyugtasson meg kérlek🥺
Reggel óta nagyon fáj az egész fejem hátul, illetve a tarkóm, szédülök is. Vettem be gyógyszert, de nem használt. Legközelebb csak 2 nap múlva tudok elmenni orvoshoz, már 2x kaptam pánikrohamot emiatt. De félek, hogy nem élem meg a reggelt 😭😭😭
18/L
Ezen a területen pont a stressz okoz fejfájást. Nem lesz semmi bajod, csak le kell nyugodnod.
Van otthon ezek közül?
Citromfű tea
Kamilla tea
Levendula tea (esetleg olaj)
Sör (alkoholos vagy mentes, mindegy)
Nyugodtan idd ezeket, nyugtató hatásúak.
Egy pici szerecsendió pedig hangulat javító. Gyümölcsös teába, krumpli pürébe, egyéb módon, egy egész kevés elég lesz.
Egy jó pohár forralt bor se fog megártani, abba is méhet szerecsendió, és pont annyi alkohol van benne, hogy ellazulj.
Csak pont olvastam valahol ilyeneket hogy pont ezen a részen elkezdett fájni a feje es csak random meghalt pár nap múlva. Nem pont a legerosebb gyógyszert vettem be, de most fogok.
Én próbálok megnyugodni, de egyszerűen nem megy, ilyen furán fáj az egész hátul, mintha nem bírnám el a fejemet😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!