Nagyon félek, hogy elmegy az áram, valaki nyugtasson meg?
Figyelt kérdés
Felénk sok helyen van áram szünet, az utcánkban egy párszor már elment az áram. Nagyon félek.2013. márc. 14. 21:32
1/11 anonim válasza:
készits be elemlámpát és gyertyákat, gyufát ilyesmi és akkor nem lesz gond. Ja és ne költözz az USA-ba ha félsz tőle mert ott nagyon gyakori hogy napokra elmegy az áram főleg Dc-ben.
2/11 A kérdező kommentje:
Egy pillanatra megint elment. Hogy fogom kibírni reggelig?
A pulzusom is kezd magas lenni.
2013. márc. 14. 21:58
3/11 anonim válasza:
Szerintem próbálj aludni, akkor nem fog zavarni, ha sötét van. Vagy dolgozol valamin?
4/11 A kérdező kommentje:
Nem dolgozok semmin. Nem szoktam ilyenkor még lefeküdni. Később talán olvasok, míg el nem álmosodok. Ha tudok egyáltalán a könyvre figyelni. Magne b6-ot szoktam szedni.
2013. márc. 14. 22:17
5/11 anonim válasza:
Mért félsz ennyire tőle? Bekészitettél zseblámpát, gyertyát?
6/11 A kérdező kommentje:
Zseblámpa van, fel lett töltve, sokáig világit. Kis korom óta félek a sötétben, most 20 vagyok. Nem tudom miért, de rettegek tőle, nappal mikor világos van, nincs baj, ha áramszünet van, csak világos legyen.
2013. márc. 14. 22:43
7/11 A kérdező kommentje:
Remélem nem megy el, mondjuk erre jól megcsinálták a vezetékeket, nem tud könnyen elmenni. Azzal nyugtatom magam, hogy ahol nincs áram, ott egész nap ónos eső esett. Szabolcs megyében lakok.
2013. márc. 14. 22:55
8/11 anonim válasza:
mivel van lámpa nem leszel sötétében szóval meg is nyugodhatsz. Arr még nem gondoltál hogy utána járj miért van ez a félelelem és hogy meg lehetne tőle szabadulni?
9/11 A kérdező kommentje:
Utánajárni, hogy? Végül nem ment el az áram, csak szórakozott.
2013. márc. 15. 11:30
10/11 anonim válasza:
A sötét és a csend félelmetes, ha nem is minden nap egyformán. Egy kis fogyasztású ledes lámpát ilyenkor égve lehet hagyni, vagy egy teamécsest biztonságos tartóban. A villanydrótalapú kultúra elvesztése miatti félelem valós, de nem retteghetünk ezen éjjel-nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!