Segííííítsééééég! Pánikbeteg vagyok? Valaki nyugtasson meg.
Pszichológushoz kell fordulni! (és vagy pszichiáterhez)
Nagyon rossz megoldás, hogy anyukáddal alszol, a pánikbetegek nagy problémája a kialakult dependencia, hogy más nélkül már nehezen léteznek.
Tényleg, ezzel szakemberhez kell fordulni, mert ő tud csak segíteni hatékonyan.
Szia. Én 20 éves vagyok. Két hónapja voltam teljes vér -és vizeletkép vizsgálaton én is, kiderült, hogy egészséges vagyok. Azonban én is rosszul lettem egyszer, majd egy másik alkalommal is, aztán szinte állandósult, ugyanúgy, mint neked.
Az orvos azt mondta, hogy pánikbetegségben szenvedek. Nekem is eléggé gyakori, hogy szédülök, akár egész nap is, és én sem tudok koncentrálni, vagy nagyon nehezen, mert sokszor jár az a fejemben, hogy milyen bajom lehet éppen, vagy csak állandóan vizsgálgatom magam.
Én is anyukámmal aludtam pár napon keresztül, amikor nagyon rosszul éreztem magam, viszont ettől el lehet szakadni, és tényleg érdemes is.
Próbáld meg ugyanúgy élni az életed, mint eddig, hiszen lényegében teljesen egészséges vagy.
Hogyha úgy érzed, hogy nyugodtabb lennél, ha csinálnának rajtad egy CT-t, akkor érdemes, legalább tudni fogod, hogy tényleg nincs baj. :-)
Nekem bármikor írhatsz, hiszen pár évvel idősebb vagyok nálad, hátha tudok segíteni!
Légy egészséges! :-)
én most kezdtem el szedni a B-MAX nevü gyógyszert mert jónak tünt ezek alapján:
A B-MAX Multivitamin megfelelõ arányban, a szervezet számára legfontosabb vitaminokkal támogatja az egészségünket, növeli ellenálló képességünket a
multivitaminban található B-vitaminokkal, folsavval és biotinnal, melyek hozzájárulnak az idegrendszer egészséges mûködéséhez, javítják az emlékezõtehetséget, segítik a koncentráló képességet, valamint enyhítik a depressziót, és az álmatlanságot.
A C vitamin az immunrendszer működését erősíti, antioxidáns hatású vitaminunk.
A Ginseng gyökér természetes hatóanyagai segítenek a szellemi és fizikai kimerültség leküzdésében.
Főbb összetevők:
C-vitamin (500mg/tabletta)
B1 (50mg/tabletta)
B2 (50mg/tabletta)
B6 (20mg/tabletta)
niacin (18mg/tabletta)
pantoténsav (6mg/tabletta)
folsav (200mcg/tabletta)
biotin (150mcg/tabletta)
B12 (50mcg/tabletta)
Panax ginseng kivonat (100mg/tabletta)
A ginzeng készítmények fogyasztását nem ajánlják terhességben, szoptató anyáknak, magas vérnyomásban szenvedőknek, asztmás és tüdőgyulladásos betegeknek, valamint véralvadási zavarokkal küszködőknek.
Multivitamin meg nyugtat is meg is rendeltem ha vakit érdekel irjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!