Pszichiáter milyen esetekben kötelezheti, hogy bekerüljek?
Közbe látom még ezt a két választ, ezek már jobban tetszenek.
Amúgy #12 elég közel van hozzá, mármint tényleg nincs semmi komoly bajom, valaki kérdezte az előbbb mért csinálom. Ezt elmondtam, amikor először megkérdezték.
Ezekszerint akkor én a nagyon ritka kategóriába tartoztam bele. Még edzeni is lehetett, ahol én voltam, és nem valami hiper-szuper magánkórházban voltam, mégcsak nem is Budapesten. Egy vidéki kórház pszichiátriáján feküdtem. Emlékszem, még óriáskereken is akkor ültem először, mert pont akkor hozták a városba, mikor bent feküdtem. Imádtam vásárolni is, szinte minden nap kimentem a közeli Sparba vásárolni ezt-azt, amikor már ki lehetett menni.
Ajjaj, kevered a szezont a fazonnal. Hozzászólásod végére már teljesen másról írtál. Azokat nem vitatom, de nem erről volt szó, csak leírtam, hogy milyen helyen voltam. Egyébként is vigyázni kell az ilyen ezt hallottam, azt hallottam dolgokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!