Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudok aludni, remegek a...

Nem tudok aludni, remegek a stressztől. Mit tegyek, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

Alapból depressziós vagyok és most különösen nagy stressznek vagyok kitéve. Nem tudok enni, 1 nap alatt csak 2 szalámis zsömlét tudtam leküldeni, de az se esett jól. A gyomrom kicsit fáj, meg görcsöl. De nem az éhségtől. A hideg is ráz néha.

Van amikor felkelek és sétálok összevissza. Utána lefekszek, de aludni már nem bírok. Állandóan jár az agyam és aggódok. Néha úgy érzem, hogy most infarktusom lesz. Pedig tudom, hogy nem, csak beképzelem.

Valami lónyugtató kellene most, de nincs semmi ilyesmi itthon. Egyedül pálinka. De szerintem nem maradna bent sokáig, már csak a gondolattól is rosszul vagyok hogy én most pálinkázgassak.

ma 00:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Alkalmi szerek kellenek ilyesmire, pl. Frontin.

Mit jelent az, hogy depressziós vagy?

És mitől fáj meg görcsöl a gyomrod, ha nem az éhségtől, miért zártad ki?

És min aggódsz, nagy baj történt?

ma 02:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!