Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichiáter milyen esetekben...

Pszichiáter milyen esetekben kötelezheti, hogy bekerüljek?

Figyelt kérdés
Már nagykorú vagyok, semmi kedvem pszichiátriára kerülni. Tb alapon járok pszichiáterhez, aki csak a gyógyszert írja fel félévente. Ha meglátja, hogy nem hagytam abba az önbántalmazást, akkor mi lesz? Amikor hozzákerültem, akkor nem kerültem be pszichiátriára, igazából fel se merükt, csak lévén, hogy nem változott semmi ezt illetően, azóta, hogy járok, elgondolkodtam azon, hogy beutaltathat e.

2021. febr. 25. 18:44
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
esetleg a nyújtás? az is tud fájni, ha határfeszegetően csinálod, de józan paraszti ésszel már senki nem nyújt odáig, hogy maradandó károsodása legyen belőle... + lenne egy spárgád is :D
2021. febr. 25. 20:12
 32/39 anonim ***** válasza:

Egyszerű a dolog, bemondtam a frankót, őszinte voltam (meg nyilván nem skizofréniával diagnosztizáltak). Üzemorvos döntött-e? Konkrétan saját orvosa van a Katasztrófavédelemnek, nála kell megjelenni, még alezredesi rendfokozata is van. De ha már céloztál rá, az is megoldás, hogy egyszerűen nem mondja el az ember, mikor interjúra megy. Nem úgy kell kezdeni a beszélgetést, hogy jó napot, tegnap jöttem ki a pszichiátriáról. Szóval nem kell elkönyvelni, hogy ilyen emberek nem kerülnek be sehova.

2021. febr. 25. 20:12
 33/39 A kérdező kommentje:
Szoktam nyújtani, pontosabban elkezdtem jógázni. Szeretem egyébként. Ja hát azért annyira még én savgyok hülye, hogy mondjuk maradandó szalagkárosodásom legyen. :D
2021. febr. 25. 20:17
 34/39 anonim ***** válasza:
Ha nem mondod el, de később akárhogyan kiderül, 3 évre lecsukhatnak közokirat-hamisításért.
2021. febr. 25. 20:20
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj kérdező, hogy bulinak veszed az egészet. Nem lehet veled mit kezdeni, csinálj, amit akarsz. Én ajánlom számodra a forró pengét, mert egyben le is fertőtleníti a sebet, ha már félsz, hogy elfertőződik. (Ebből is látszik, hogy csak divat.)
2021. febr. 25. 20:21
 36/39 A kérdező kommentje:
Az égett seb is elfertőződik. Függően attól, hogy a forró pengével mit csinál az ember, szerintem azzal pont, hogy utána orvoshoz is mehetnék.
2021. febr. 25. 20:30
 37/39 anonim ***** válasza:
Nyolcszor voltam pszichiátrián. Nem lesz bajod tőle. Engem csak a telefonmegvonás zavart. Meg az, hogy kiceszettül Xanax függő voltam, és egy szemet se adtak. Amikor felment a vérnyomásom meg a pulzusom a picsába, akkor hozzámvágtak egy kettes rivót. Ennyi.
2021. febr. 25. 20:54
 38/39 anonim ***** válasza:
0%
De azzal egyből össze is tudod forrasztani a bőrt. Hidd el, csak jó lesz.
2021. febr. 25. 20:54
 39/39 anonim ***** válasza:
75%
Aki önbántalmaz, és nem hagyja abba , az önveszélyes. Teljesen mindegy, hogy te mit mondol, az vagy. Ezen a ponton van az, hogy az orvos azt mondja általában - engem nem érdekel maga mit beszél, az én felelősségem ezentúl a maga biztonsága, és én nem látom úgy, hogy biztonságban lenne.
2021. febr. 25. 21:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!