Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tti is úgy érzitek, hogy ez a...

Tti is úgy érzitek, hogy ez a kétarantén egyre jobban nyomasztó és kihat a mentàlis egészségre?

Figyelt kérdés
Én gimis vagyok onlinenban, vártam hogy mehessunk mert egyszerűen nem bírok itthon lenni, nekem egy másik karantén miatt sajnos egy hónappal előbb kezdődött ez az egész. Egyre jobban érzem, hogy depressziós vagyok, eddig is az voltam, de a karantén alatt jött ki rajtam igazan. A barátaim elhanyagolnak, nekik tetszik az otthon ülés de én olyan magányos vagyok és egyedül érzem magam. Állandó nyomást érzek magamon és egyre jobban felek ha nagy ritkán emberek közé megyek, mert elszigetelődtem tőlük, ilyen egyébként létezik? Van aki így van? Ki mivel küzd ellene? A "Tti" -t szándékosan írtam el hogy ki mehessen a kérdésem

2021. febr. 2. 16:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Általános tippek - nekem sokkal jobb lett ezek miatt a második hullám: próbálj több olyan barátoddal összejárni, akikkel a legjobb viszonyban voltál. Ne törődj vele, hogy nem kerestek, ha hanyagolásnak is tűnik, valószínű hogy csak ők is befordultak... Kezdeményezd te a talit.

Utcára, boltba menj minél gyakrabban, nézz az emberek szemébe, beszélj velük apróságokról, ismeretlenekkel, ismerősökkel; csak pár szó is sokat segít, de próbáld erre mindennap rávenni magad. Egyre természetesebb lesz.

Tanuld meg a zsonglőrködést:) Nekem nagyon feldobja a karantént. Teniszlabdával is lehet kezdeni, vagy kis babzsákkal. Ezt otthon is lehet egyedül. Itt van két jó oktatóvideó:

https://www.youtube.com/watch?v=FeYTIP0tTyY

https://www.youtube.com/watch?v=dCYDZDlcO6g

Sok sikert! Fel a fejjel. Én 41 éves vagyok, egy éve váltam el, szóval megértem, milyen nehéz ez szingliként.

2021. febr. 8. 22:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!