Tti is úgy érzitek, hogy ez a kétarantén egyre jobban nyomasztó és kihat a mentàlis egészségre?
Nekem is bejön, mivel imádok itthon lenni.
Igaz ez nagy családi ház, nem pedig egy szűk panel.
bassszus, tökre tetszik amúgy, nem kötekedés volt, és nyilván ki is következtettem, ezt nyilván tudod te is.
Valamit tényleg jó lenne csinálnod.
nekem a depressziómhoz amúgy pont megfelel, nem akarok társaságot amúgy sem, meg nincs is, nem sok változott, így annyira nem tudok segíteni.
bevásárolni nem szoktál te elmenni? vagy azzal együtt van ez így?
Szia!
Nekem is nagyon hasonló a helyzet. Én most diplomáztam, és munkanélküliként tengetem a napjaim, de az egész karantén alatt úgy érzem meggyengültek a baráti kapcsolataim, túl sok szabadidőm van és a párkeresésnél is csak toxikus emberekbe futottam bele, meg picit híztam is ezidő alatt. Nekem is már egy ideje tart a depressziós időszak, de most sport, főzés, állásokra jelentkezés meg angol tanulás van betervezve. Nyilván nem tudom mennyire tudom majd megvalósítani, mert van, hogy semmihez nincs kedvem. Fogalmam sincs mi segítene, de sokszor csak így arról fantáziálok, hogyha kinyitnak a kocsmák pl. akkor csak úgy beülök egész napra, olvasgatni, inni egy-két üdítőt és közben körülöttem emberek vannak. Már csak ez is megnyugtatna, hogy körülöttem vannak, vagy tömegben vagyok.
Mentálisan nem tudom amúgy teljesen hogy tudok majd ebből az időszakból kikeveredni. Én azt figyeltem meg, hogy akinek legalább párja van, legalább jól elvannak együtt, de így egyedül tényleg elég nehéz. Megértem nagyon, hogy most mit élsz át. 25L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!