Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek megéri teljesen...

Szerintetek megéri teljesen új életet kezdeni?

Figyelt kérdés

Eljutottam 30 évesen oda hogy úgy érzem teljesen kiégtem (agyilag főleg) Sz.r a mostani munkahelyem, kevés a pénz, nincs lehetőség fejlődni, hányingerem van az egésztől.

A 12 éves párkapcsolatom lehúztam a wc-n 3 hónapja.

Utálom az itteni környezetet az embereket a családom.

Agyilag teljesen nulla lettem az elmúlt évekbe.

Tudom sajnos sehol se sokkal jobb a helyzet de nagyon elgondolkoztam rajta hogy elmegyek nyugat dunántúlra és kezdek egy teljesen új életet.

Szerintetek megérné itt hagyni mindent és mindenkit, ha teljesen úgy érzem hogy hányingerem van és semmi nem tesz boldoggá a jelenlegi lakhelyemen?!?!

2021. jan. 17. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudsz újat kezdeni, mert csak egy van. Viszont a régit megéri másképpen folytatni. A teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy ha lelki gondjaid is vannak, azokat mindenhová magaddal fogod vinni. Szóval helyrajzilag máshol leszel, de 200 kilométerrel arrébb sem kolbászból van a kerítés. Ott is lesznek szemét főnökök, szerelmi csalódások, sárga csekkek, stb. Csak más emberekben fogsz csalódni, más nők csalnak meg, stb. Én aszondom, h fejben változz meg, vagy sokkal messzebb menj, mint a Dunántúl.
2021. jan. 17. 21:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Ebbe is van valami amit írsz ezt alá írom! De még ha a fejbe rendbe is teszem magam, már annyira megutáltam az itteni embereket a sok basszunk fűvel fával, a sok kétszínű senkit akik barátnak mondják magukat hogy egyszerűen nem biztos hogy itt tudnék új környezetet kialakítani magamnak. Nyilván ha elmegyek máshova lehet ott is ez lenne "EGY IDŐ UTÁN"
2021. jan. 17. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz teljesen új életet kezdeni, az többnyire csak a romantikus regényekben van (pl. a Nyomorultakban vagy a Monte Christo grófjában).
2021. jan. 17. 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Én megpróbáltam, de nem sikerült. Csak egyre jobban csúszom lefelé, nem hogy jobb, de sokkal rosszabb lett minden.
2021. jan. 17. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg amit szíved szerint érzel. Nem csak rossz kimenetele lehet, hanem jó is, ezt itt senki nem tudja megmondani. Ha nem próbálod meg, sosem derül ki. Szerintem a legkönnyebb tiszta lappal kezdeni valahol máshol. Én nem hiszek abban, amit az első írt. Igenis hatással van ránk a jelenlegi környezetünk, mindenhol emlékek jönnek velünk szembe, azért ekkora ez a Föld, hogy máshová is elmehessünk. Egy új környezet nagyon ösztönzően hathat, és megszabadít egy csomó tehertől, ami addig folyamatosan szem előtt volt. Nem véletlen felejtjük el azokat a baráttokat, akikkel már nem találkozunk, szépen kikopnak az ember életéből ezek a dolgok. Ha nem sikerül, még mindig hazajöhetsz, nincs veszve semmi. Csak pozitívan!
2021. jan. 18. 02:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!