Pánikbeteg vagyok, de a szüleim nem vesznek róla tudomást. Mit tegyek?
Velem ugyanez volt. Pánikoltam, mire apám annyit reagált, hogy hagyjam abba a hisztizést... Maximálisan átèrzem a helyzeted. Viszont most amúgyis online oktatás van, nem is kell bemenned az iskolába. Nem tudom hanyadikos vagy, van-e félretett pénzed, de ha a szüleid nem hajlandók segíteni, akkor egyedül is lépned kell, mert ez tényleg nagyon meg tudja a helyzetedet keseríteni. A magándoki elég drága, de vannak ingyenes internetes oldalak, ahol rendes pszichológusok válaszolnak neked a feltett kérdésedre. Például itt:
De ha a háziorvoshoz elmész, ő beutalót is tud neked adni pszichológushoz, ami TB alapú, 10 alkalom ingyen van. Esetleg a tornát, légzéstechnikát elsajátíthatod youtube videókból. A Magne B6 vagy a Valeriana természetes nyugtatók, vény nélkül kaphatók a gyógyszertárban. Esetleg próbáld ki a futást, az jól lefáraszt, kiadod magadból az idegességet. Persze ezek csak mezei jótanácsok, az igazi problémát a pszichoterápia tudná megoldani. Jobbulást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!