Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbeteg vagyok, de a...

Pánikbeteg vagyok, de a szüleim nem vesznek róla tudomást. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már iskolába sem merek bemenni emiatt. Már többször mondtam a szüleimnek, de szerintük csak kitalálom az egészet. Már minden nap van pánikrohamom.

2021. jan. 17. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
menj el az iskolapszicholushoz
2021. jan. 17. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
Menj be az iskolaorvoshoz..
2021. jan. 17. 21:10
 3/5 anonim válasza:
30%
Ahogy a többiek, mondták, továbbá én nem vagyok az, de Radics Petinek van róla videója, hátha segtíhet.
2021. jan. 17. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ne pánikolj?
2021. jan. 17. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez volt. Pánikoltam, mire apám annyit reagált, hogy hagyjam abba a hisztizést... Maximálisan átèrzem a helyzeted. Viszont most amúgyis online oktatás van, nem is kell bemenned az iskolába. Nem tudom hanyadikos vagy, van-e félretett pénzed, de ha a szüleid nem hajlandók segíteni, akkor egyedül is lépned kell, mert ez tényleg nagyon meg tudja a helyzetedet keseríteni. A magándoki elég drága, de vannak ingyenes internetes oldalak, ahol rendes pszichológusok válaszolnak neked a feltett kérdésedre. Például itt:

[link]

De ha a háziorvoshoz elmész, ő beutalót is tud neked adni pszichológushoz, ami TB alapú, 10 alkalom ingyen van. Esetleg a tornát, légzéstechnikát elsajátíthatod youtube videókból. A Magne B6 vagy a Valeriana természetes nyugtatók, vény nélkül kaphatók a gyógyszertárban. Esetleg próbáld ki a futást, az jól lefáraszt, kiadod magadból az idegességet. Persze ezek csak mezei jótanácsok, az igazi problémát a pszichoterápia tudná megoldani. Jobbulást kívánok neked!

2021. jan. 17. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!