Mi volt a legbrutálisabb lelki és fizikai bántalmazás, amit átéltetek? Hogyan dolgoztátok fel?
Nekem lelki:A testvéremet kelett megvernem, nevelőanyám kényszerített rá. Ha nem ütöttem úgy, ahogy elvárta, akkor megmutatta rajtam, hogy hogyan kell csinálni, és addig ütött, ameddig nem ütöttem meg a testvéremet.
De fordítva is volt, hogy a tesómnak kelett engem vernie.
Fizikai:Nem nagyon tudok választani. Mondjuk mikor nyújtófával addig ütöttek még agyrázkódást nem kaptam és a kezem a háromszorosára dagadt, meg tiszta hurkás lettem mindenhol az rossz volt.
De halálfélelmem akkor volt igazán, mikor a kerti medencénkben játékból a víz alatt folytogattak. Nem játékb{l lenyomtak, hanemm utolsó pillanatban húztak fel,mikor már elengedtet az életedet, hogy na most tényleg megfulladok.
Feldolgozni nem sikerült.
Fizikai bántalmazást nem kellett átélnem, lelkit annál többet, de egyik sem volt ilyen kegyetlen, mint a tied. Hány éves vagy? Szívesen beszélgetek veled, ha ez segít feldolgozni.
Nem gondolkodtál még azon, hogy a nevelőszüleidet fel kellene jelenteni?
Nevelőanyámat elítélte a bíróság, de csak felfűggesztetett kapott, mert mire bíróságra jutott az ügyünk, nagykorúak lettünk a tesómmal mindketten.
Volt egy csomó enyhítő körülmény. Pl az is, hogy már nem bánthat minket.
Sajnalom ,hogy ilyeneket kellett megelned. De most ugye biztonsagban vagy??
Nekem fizikai bantalmazas nem volt csak sosem ereztem, hogy a csaladom szeret. Valahogy nem voltam nekik fontos, anyam inkabb a pasijat valasztotta, engem meg otthagyott 13 evesen....
Az ilyeneket nem lehet feldolgozni egyszeruen de torekedni kell ra, nem szabad, hogy ez uralja a mindennapjaidat. Fel kell epulni valahogy, ne hagyd, hogy az az ember meg most is tonkretegye a mindennapjaidat! Nem er annyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!