Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan pszichológus, aki...

Van olyan pszichológus, aki kifejezetten bántalmazó családban felnőtt személyeknek segít?

Figyelt kérdés
Annyira sokszor próbálkoztam már és mindig melléfogtam a nem megfelelő szakemberekkel, ezért konkrét szakembert keresek aki valóban kompetens és tud segíteni. Ha esetleg van ingyenes ellátás azért külön hálás lennék.Budapesten keresek és nőhöz szívesebben mennék.

2020. dec. 29. 21:03
 1/5 anonim válasza:
Van erre könyv is, a címe: Gyógyulás rejtett bántalmazásból. A könyv Amerikában jelent meg, Dr. Ratkóczi Éva fordította le, aki maga is pszichiáter. Egy alapítványt vezet, ami tudtommal erre (is) szakosodott!
2020. dec. 29. 21:09
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, de próbálkoztam már könyvvel és sajnos nálam kevésnek bizonyult.. Mindenképpen szakemberre van szükségem mert elég komoly és mély problémák vannak, aminek a feldolgozásához én egyedül kevés vagyok.
2020. dec. 29. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Amig nem talalsz megfelelo pszichologust,en is javaslom az egyes altal irt konyvet,ha lelki bantalmazas tortent. Esetemben az volt,es sok olyan kerdesre valaszt kaptam,amire a pszichologusnal nem. Nekem jot tett a konyv is. Klinikai szakpszichologushoz jartam (nem Budapesten),o ertett a temahoz. Szerintem az elso szurod lehet ez a vegzettseg. Sok sikert!
2020. dec. 30. 03:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Nálam sajnos lelki és fizikai bántalmazás is történt, nemcsak a családomban.. és ezen kívül is borzalmasan pokoli nehéz gyerekkorom volt.Olvastam a témában mérgező szülőket mert nagyon dícsérték,de sajnos nekem semmit sem segített. Elég akutt a dolog mivel akárhogyis igyekeztem iszonyatosan tönkreteszi a jelenlegi életemet is😔 és olyan állapotban vagyok sok minden hozadékaként amiből hihetetlen módon mérgezi az életemet. 24/l
2020. dec. 30. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok.

Megértem, amit írsz. Miután elküldtem a válaszomat, eszembe jutott, hogy a könyvet én már majdnem egy év pszichológus után olvastam. Nekem az sok olyan dolgot tett helyre, amit valahogy nem tudtam megfogni a pszichológusnál. Gondolkoztam, hogy vajon milyen lett volna, ha először olvasom a könyvet. Hát, valószínűleg azt válaszoltam volna, mint te :) Hihetetlenül sokat olvastam én is a neten, próbáltam megérteni, mi történt körülöttem, de akkoriban a legtöbbet a pszichológus segített.

Kívánom, hogy megtaláld azt, aki hozzád a legjobban passzol.

2020. dec. 30. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!