Van olyan pszichológus, aki kifejezetten bántalmazó családban felnőtt személyeknek segít?
Figyelt kérdés
Annyira sokszor próbálkoztam már és mindig melléfogtam a nem megfelelő szakemberekkel, ezért konkrét szakembert keresek aki valóban kompetens és tud segíteni. Ha esetleg van ingyenes ellátás azért külön hálás lennék.Budapesten keresek és nőhöz szívesebben mennék.2020. dec. 29. 21:03
1/5 anonim válasza:
Van erre könyv is, a címe: Gyógyulás rejtett bántalmazásból. A könyv Amerikában jelent meg, Dr. Ratkóczi Éva fordította le, aki maga is pszichiáter. Egy alapítványt vezet, ami tudtommal erre (is) szakosodott!
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, de próbálkoztam már könyvvel és sajnos nálam kevésnek bizonyult.. Mindenképpen szakemberre van szükségem mert elég komoly és mély problémák vannak, aminek a feldolgozásához én egyedül kevés vagyok.
2020. dec. 29. 21:13
3/5 anonim válasza:
Amig nem talalsz megfelelo pszichologust,en is javaslom az egyes altal irt konyvet,ha lelki bantalmazas tortent. Esetemben az volt,es sok olyan kerdesre valaszt kaptam,amire a pszichologusnal nem. Nekem jot tett a konyv is. Klinikai szakpszichologushoz jartam (nem Budapesten),o ertett a temahoz. Szerintem az elso szurod lehet ez a vegzettseg. Sok sikert!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Nálam sajnos lelki és fizikai bántalmazás is történt, nemcsak a családomban.. és ezen kívül is borzalmasan pokoli nehéz gyerekkorom volt.Olvastam a témában mérgező szülőket mert nagyon dícsérték,de sajnos nekem semmit sem segített. Elég akutt a dolog mivel akárhogyis igyekeztem iszonyatosan tönkreteszi a jelenlegi életemet is😔 és olyan állapotban vagyok sok minden hozadékaként amiből hihetetlen módon mérgezi az életemet. 24/l
2020. dec. 30. 09:59
5/5 anonim válasza:
3-as vagyok.
Megértem, amit írsz. Miután elküldtem a válaszomat, eszembe jutott, hogy a könyvet én már majdnem egy év pszichológus után olvastam. Nekem az sok olyan dolgot tett helyre, amit valahogy nem tudtam megfogni a pszichológusnál. Gondolkoztam, hogy vajon milyen lett volna, ha először olvasom a könyvet. Hát, valószínűleg azt válaszoltam volna, mint te :) Hihetetlenül sokat olvastam én is a neten, próbáltam megérteni, mi történt körülöttem, de akkoriban a legtöbbet a pszichológus segített.
Kívánom, hogy megtaláld azt, aki hozzád a legjobban passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!