Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem adnak a pszichológus...

Miért nem adnak a pszichológusok nyugtát vagy számlát?

Figyelt kérdés
Több pszichológusnál jártam már és soha nem adott egyikőjük sem nyugtát vagy számlát arról, hogy fizettem. Úgy gondolom, hogy aki ezt a hivatást választja azoknak az embereknek olyan tisztességes emberként kellene viselkedniük akik betartják a szabályokat, de sajnos a valóság nem ezt mutatja.

2021. jan. 4. 18:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
Az adocsalas magyar nemzeti sport.
2021. ápr. 14. 02:53
 12/19 anonim ***** válasza:
90%
Én kettőnél voltam. Akihez először mentem, csak az első alkalmon adott nyugtát. A második minden alkalommal.
2021. ápr. 14. 18:20
 13/19 anonim ***** válasza:
56%

Nem idevaló a kommentem,de szúrja a szemem.

Anno mikor a gondjaimmal jöttem kérdésben akkor mindenki bőszen ajánlotta a pszichológust, pszichiáte. Jöttek, hogy ne legyek spúr erre költeni, mert az használna.

Mikor írtam, hogy azon a gondokon ugyan vajon mit segítene ( pl. nincs munkám és az miatt már öngyilkos akarok lenni) mert hát munkát azt egy pszichológus nem ad, csak beszélgetek vele a kb semmiről.

Akkor én voltam le szar szemezetve, mert akkor depizzek magamba, meg akkor ne kérjek segítséget.

Most akkor jó ha elmegy az ember vagy nem?

2021. júl. 15. 03:21
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Az a jó, ha az ember nem hisztizik úgy, mint te, #13.

Én nem kaptam sosem, mikor magánhoz jártam. Nem tudom hogy van mostanában, mert államiba járok, egy elhivatott, még nem befásult 30 körüli csajhoz, és így csak a tb-t kell fizetnem, amit meg amúgy is fizetnék. Ráadásul sokkal jobban bevált mint a magán 🤷‍♀️

2021. júl. 15. 20:58
 15/19 anonim ***** válasza:
48%

Miért lenne hiszti?

Csak írtam egy észrevételt az szerintem nem az. Mert egyik kérdés alatt ajánlják másik kérdés alatt meg szidják.

2021. júl. 15. 21:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Azért, mert csak sajnáltatod magad, és egyetlen szóval sem reagáltál a kérdésre.
2021. júl. 15. 21:29
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
Írtam, hogy nem idevaló a komment... Sajnáltatásról szó se esett, észrevételt írtam semmi hiszti nem volt. Sajnalom ha neked ez így jött le
2021. júl. 15. 21:46
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én kértem egészségpénztári számlát, és adott.
2021. júl. 28. 17:44
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Eddig mindig kaptam számlát.
2021. okt. 6. 01:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!