Miért nem adnak a pszichológusok nyugtát vagy számlát?

Nem idevaló a kommentem,de szúrja a szemem.
Anno mikor a gondjaimmal jöttem kérdésben akkor mindenki bőszen ajánlotta a pszichológust, pszichiáte. Jöttek, hogy ne legyek spúr erre költeni, mert az használna.
Mikor írtam, hogy azon a gondokon ugyan vajon mit segítene ( pl. nincs munkám és az miatt már öngyilkos akarok lenni) mert hát munkát azt egy pszichológus nem ad, csak beszélgetek vele a kb semmiről.
Akkor én voltam le szar szemezetve, mert akkor depizzek magamba, meg akkor ne kérjek segítséget.
Most akkor jó ha elmegy az ember vagy nem?

Az a jó, ha az ember nem hisztizik úgy, mint te, #13.
Én nem kaptam sosem, mikor magánhoz jártam. Nem tudom hogy van mostanában, mert államiba járok, egy elhivatott, még nem befásult 30 körüli csajhoz, és így csak a tb-t kell fizetnem, amit meg amúgy is fizetnék. Ráadásul sokkal jobban bevált mint a magán 🤷♀️

Miért lenne hiszti?
Csak írtam egy észrevételt az szerintem nem az. Mert egyik kérdés alatt ajánlják másik kérdés alatt meg szidják.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!