Miért nem adnak a pszichológusok nyugtát vagy számlát?
Figyelt kérdés
Több pszichológusnál jártam már és soha nem adott egyikőjük sem nyugtát vagy számlát arról, hogy fizettem. Úgy gondolom, hogy aki ezt a hivatást választja azoknak az embereknek olyan tisztességes emberként kellene viselkedniük akik betartják a szabályokat, de sajnos a valóság nem ezt mutatja.2021. jan. 4. 18:50
1/19 anonim válasza:
Orvosok se, fogorvosok se, stb..
2/19 anonim válasza:
Ez a pszichológiai hadviselésük, tesztelik a reakciódat. Zárójelben említve, az ügyvédek sem adnak és a kiskereskedők nagy része sem.
3/19 anonim válasza:
Mert akkor 2-3 x többet fizetnél.
Vagy kérjél tőle ,többet nem fogadna .
4/19 anonim válasza:
Kérd meg, hogy adjon. Viselkedjen már a görénye. Egyébként meg ne járj pszichológushoz. Ellenséges vagy, nem bízol bennük, nem fog segíteni, a pénzed meg elúszik. Oldd meg a problémáid.
6/19 anonim válasza:
Nekem a 30-40alkalombol egyszer adott.
7/19 anonim válasza:
Te is tudod, hogy miért nem. Viszont nézzük a dolog másik oldalát: Te mire tudnád felhasználni a kapott számlát? Feltehetőleg semmire, mert nem írhatnád le az adóalapodból, nem számolhatnád el költségként, vagyis tulajdonképpen ez a dolog itt futna vakvágányra. Mi értelme van olyan tevékenységet végezni, aminek nincsen hasznos kifutása? Ha a politikusok és közgazdászok kitalálnának egy olyan rendszert, ahol a kapott számlát értelmesen lehetne felhasználni, akkor mindenki kérne és kapna is számlát. Az ilyen túlzásba vitt és elvarratlan szálak csak a gubancot növelik és arra jók, hogy megfélemlítsenek egyeseket, míg mások másképpen ügyeskednek.
8/19 anonim válasza:
Több pszichológus, ez valami hobby nálad? Vagy azt hiszed az egyik nem tudott akkor a másik segít? Nem tudom mért járkálsz, de aki segíteni tud neked, az ott él benned. A pszichológusnál még egy nagy tábla milka is hatásosabb, finomabb, és még olcsóbb is.
9/19 anonim válasza:
Akik ilyen hivatást választanak tisztességesnek kéne lenniük, meg betartják a szabályokat.Ezt melyik mesekönyvben olvastad,melyik országban élsz? Nézz már körül kicsit,hahó ébresztő!
10/19 anonim válasza:
Akit én ismertem, mindig adott, pedig évekig jártam hozzá, és nem lett volna szükséges. Ráadásul azt is tudom, hogy aki nem tudta megfizetni a tarifát, mert nem volt olyan helyzetben, attól megkérdezte, mennyit tudna fizetni, és annyiért kezelte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!