Mit lehet tenni a korlátozások miatti depresszióval?
Egyszer régen, amikor még lehetett élni jó életem volt. Voltak céljaim, megérte reggel felkelni, volt napirendem, rendszeresen sportoltam, mindig volt mit csinálnom. Én irányítottam az életem.
Mára eljutottam oda, hogy annyira befordultam a lezárások miatt, hogy alapvető kötelességeimnek nem tudok eleget tenni, nincs okom reggel felkelni, nincs okom dolgozni, nincs értelme semminek. A sportot erőszakkal elvették, rokonokkal, ismerősökkel az idióta korlátozások miatt nem tudok találkozni, a munkámban teljesen kiégtem, mert a stresszt sehol nem tudom levezetni.
Mentálisan halott vagyok, és félek, hogy nem tudom újra összeszedni magam, amíg ezt a COVID dolgot valószínűleg szaglásvesztéssel megúsztam volna. Semmilyen befolyásom nincs az életemre.
Én zenélni kezdek majd el hamarosan, mert már engem is szétcsesz, hogy semmit se lehet. Ez tök természetes, hogy hiányzik nekünk az, ami volt.
Év végére már nagyon kiégtem én is, semmi kedvem nincs semmihez. Viszont azt tudom, hogy ha elengedem a gyeplőt, az rosszabb lesz. Ha nincs kedvem valamihez, akkor is megcsinálom,muszájból, hogy később jobb legyen, megvédve magam a teljes szétcsúszástól. Ezért én vagyok a felelős, és ha más jó nincs a napomban, legalább ez,hogy magamért tettem valamit, ami később térül meg.
És ami vigasztal, hogy már csak január 11ig kell kibírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!