Milyen a Nyírőben bipoláris zavarral, ami (viselkedés)függőséggel társult ?
Figyelt kérdés
Most van esélyem oda bekerülni, sajnos a bipoláris zavarom mellé társult a viselkedés függőség, ezt szeretném kezeltetni.
Kinek mi a lehetőleg személyes tapasztalata, mint beteg vagy hozzátartozó.
2020. dec. 12. 00:39
1/5 anonim válasza:
Tegnap volt a hírekben, hogy covid osztályt hoztak létre belőle a Nyírőben.
2/5 anonim válasza:
Most nem lehet befekvősre kerűlni,mert átalakították a covidosoknak.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, de járóbeteg ellátásba vesznek még fel embert, javarészt netes konzultációval.
2020. dec. 12. 20:42
4/5 anonim válasza:
Annak olyan várólistája van, hogy az évek óta odajárók 2 hónapot várnak. Másrészt azt mondanák, higy maradj a területileg illetékes helyen, mert úgy sem fogadnak. Szedd rendszeresen a gyógyszert. Ha szükséges az irvosod szerint akkor antipszichiotikumot is ír fel, ha hallucinálsz. De akkor sem vagy kórházi eset.
5/5 A kérdező kommentje:
Gondolom orvos vagy, hogy 2 mondatból megmondod kell-e nekem kórház vagy sem. Egyébként fentebb is írtam, hogy járóbeteg ellátást vennék igénybe, szóval így főleg nem értem a kommented .
2020. dec. 13. 15:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!