Mást is tönkretett lelkileg a koronavírus?
Előtte se volt a legjobb a mentális egészségem de most mégrosszabb lett depresszióra utaló tünetekkel, mégerősebb szorongással, öngyilkossági gondolatokkal. Jelenleg minden amit szeretnék, ami segítene lehetetlen a vírus miatt és a legelkeserítőbb, hogy nem tudni mikor lesz vége ennek márha vége lesz egyáltalán.
Napok óta régi képeket nézegetek a régi időkről álmodok és ha belegondolok, hogy egész életemben ez lesz, hogy karantén, munkanélküliség, semmi szórakozási lehetőség úgyérzem megszakad a szívem. Én nem bírom feldolgozni ez nem élet, hogy egy képernyőn keresztül csinálunk mindent online mert nem lehet máshogy.
Valószínűleg el is kaptam még áprilisban csak komoly tünetek nélkül és már sajnálom, hogy nem haltam bele és ha ez a helyzet nem változik akkor azt kívánom kapjam el és haljak meg inkább...
Nagyon el vagyok keseredve és félek, hogy ebből nincs kiút...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!