Benignus fasciculatio syndroma?
1 eve tarto izonrangasok utan a 2.eng/emg vizsgalat utan ezt a diagnozist kaptam.
Jart e igy mar valaki?
Mit tudtatok ellene tenni?
Kezdem mar unni...
Hihetetlen.
Azt gondolnam, hogy Hollandiaban ez nem okoz gondot...
Gondolom az eng nrgativ lett
Hali!
Nálam annyi a változás, hogy hol itt rángatódzik, hol ott...:D volt, hogy hónapokig is. Szóval, az orrcseppet lehet kizárhatom. Nem szedek rá semmit, ahogy olvasom nem is használ rá semmi... pl pont nagy dózisú magnézium citrátot szedtem mikor kialakult. Kezdem elfogadni, hogy stressz okozza, de még nem tudom. Igazából 5 éve van kisebb, nagyobb szünetekkel.
Sportolok -de nem túl egészségesen étkezek mert hajlamos vagyok este cukrosat nasizni -még a cukrot mag a tejet olvastam, hogy jó lenne elhagyni -valakinek segített, valakinek nem. 44 F
Hála Istennek, nekem sincs sűrűn folyamatos, de az 5 év alatt párszor előfordult itt-ott. Rá lehet stresszelni erre is, engem is szét*asz néha tőle az ideg:D Szemhéjam csinálta sokáig, meg a hátam közepén egy izom kb 2-3 hónapig. Emellett mindig vannak itt-ott jelentkező rövid ideig tartóak.
Vádli és talp még ami érintett sokaknál. Gőzöm sincs mitől lehet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!