Benignus fasciculatio syndroma?
1 eve tarto izonrangasok utan a 2.eng/emg vizsgalat utan ezt a diagnozist kaptam.
Jart e igy mar valaki?
Mit tudtatok ellene tenni?
Kezdem mar unni...
Koszi!
Hat nem tudom, de rohadt idegesitoek ezek a rangasok, fajnak, gorcsolnek.
Persze az orvosok szerint semmi baj, de hat akkor is...
Gorcsolsz is? Arra vannak tippek, pl magnezium szedese.
Itt is szetnezhetsz: reddit.com/r/bfs
Koszi de sajna angolul nem beszelek.
Magyar nyelven meg nincs semmi errol
Nagyon nincs is mit mondani rola, nem tudjak mi az oka, meddig tart stb. Nekem ket ev utan kezd elmulni nagyjabol (sokkal ritkabbak a rangasok), pedig rangott minden (vadli, comb, has, bordakozi izmok, mellizom, vall, tricepsz, bicepsz, kez kis izmai, arc, nyak, tarko, szem kornyeke, szaj stb. - nyelv nem, de valakinek az is.
Kulfoldi forumok alapjan: Van aki szedett ra epilepszia gyogyszert (Gabapentin), van akinek ez hasznalt, van akinek roszabba tette. Errol a neurologusodat kerdezd.
En nem szedtem ra semmit, B12 vitaminnal probalkoztam, de nem tortent semmi (illetve sokkal tobbet es intenzivebben almodtam). Nekem az segitett, hogy elfogadtam, hogy joindulatu, es elem tovabb az eletemet (sportolok stb.). Egyebkent en 30/F.
Koszonom!
Hat nekem tavaly decemberben kezdodott szemnel, es azota szo szerint barhol elofordul.
5 neurologus latott, + 2 eng/emgt vegzo orvos.
Als-t kizartak, de senki nem tud semmit.
En erzek izomgyengeseget is, de az orvosok megvizsgltak es azt mondtak nincs gyengesegem.
Eleg hipochonder is vagyok sajna.
Probalkoztam nyugtatokkal, b12, folsav, meg minden szirszarral de eddig semmi nem hasznalt.
Nagyon nem bannam mar, ha elmulna. Kezd az agyamra menni
Es a lenyeg maradt le.
Te voltal vele orvosnal? Mondott valamit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!