Normális, hogy egy pszichológus nem mindig kedves és megértő a klienseivel szemben a terápiás téren kívül?
Azert kerdeztem, hogy publikus-e mert az én terapeutám is etikátlan volt, de nem ennyire. Neha meg-meg nezte a cicim, vegig mert, en meg ezeket azonnal kiszurim nőkent. Mi helyen kezeltuk ezeket, hiszen nem hagytam szo nelkul. Viccesen de felhivtam ra a figyelmet, hogy mindent latok. At is beszeltuk, ezeket, nem
Hagytam annyiban. Fejlodott ezaltal, hiszen(legalabbis remelem, mert nagy felelossege van) nem
Voltam rest szemere olvasni az etikatlan megnyilvanulasait.
Valójában, azért küldte másik szakemberhez a kérdezőt a pszichológusa, mert levágta, hogy érzései lettek irányába. Ha ott tartott volna, akkor egy kókler, mert egy szerelmes ember nem terápiázik, hanem randira jár és élvezi ha a terapeutával időt tölthet és ez kib@szott ártalmas. Ugyanis félre viszi a terápiát. Hisz egy számodra vonzó nőnek nem fogod elmondani a nyomorodat a családi konfliktusokat, hogy mondjuk bántalmaztak vagy molesztáltak, megszégyenítettek...stb.
Ha szerelmes vagy, akkor imponálni akarsz egy nőnek és udvarolni, férfinak látszani...nem egy elesett gyereknek, aki regresszióban felszínre hozza a traumáit. A terápia nem randevú, ezek normális érzések az hogy előjött az érzelmi áttétel az sokszor előfordul terápiás helyzetben. Ezt nagyon kevesen tudják jól kezelni. És erre ez a módszer, hogy átirányítanak máshoz és nem azért mert bunkó, vagy utál! Akkor lenne rossz szakember, ha évekig hagyna ebben az állapotban. Szóval Kérdező, ha tényleg jobban akarsz lenni, keress egy másik szakembert lehetőleg férfit és mond el neki ezt! Segíteni fog, és érteni fogja a problémádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!