Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mivel magyarázható az hogy...

Mivel magyarázható az hogy "olyan mintha nem lennék egyedül"?

Figyelt kérdés
Nem kérek olyan válaszokat hogy szakember vagy hogy divat mentális betegség, meg hogy unatkozom. Persze hiába kérem már azért is lesznek. Hogy magyarázzam meg, mintha nem lennék egyedül de nem a szobában vagy a házban hanem "bennem", mintha lenne bennem valaki vagy "valami" (?) és külön gondolatai vannak mint nekem. Ha arra gondolok hogy valakitől/valakiktől bocsánatot kéne kérnem és kibékülni akkor azt érezteti velem hogy ne tegyem, sőt ők a hibásak és megérdemelnék a halált. Tudom hogy ha bocsánatot kérnék az egyik részem megbánná. Olyan mintha lenne egy rossz oldalam ami mondhatni lehúz, a Dexterben sötét utasnak hívta Dex de van egy zene szám aminek az a címe hogy fekete részem és van benne az a sor hogy "te vagy a súly, ami húzz ami elnyeli mindenem" valami ehez hasonló. Ez általános dolog? Mindenkinek van ilyenje? 20/f
2020. szept. 10. 14:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nincs mindenkinek, tudom nem kérted, de sajnos én mégis azt mondom, hogy pszichiáterhez kellene menned, nem pszichológushoz, mert ez súlyos személyiségzavar tünete lehet, amit kezelni kell, mielőtt súlyosbodik és olyat teszel, amin már nem változtathatsz. Szerintem neked sem jó ez az érzés és biztosan zavar. Magánorvos is van, akkor titokban marad, bár államinál sem szabadna kitudódnia, hiszen van orvosi titoktartás.
2020. szept. 10. 14:49
 12/23 A kérdező kommentje:
Nekem már elegem a pszichiáterek és pszichológusok faggatózásából, a bogyókból amik eltompítanak és mindenféle mellékhatásaik vannak amitől napokig rosszul vagyok, mindenféle kiütést meg impotenciát okoznak...Egy pszichológushoz jártál többször is gyerekkoromban meg voltam kamaszkoromban is hát nem nagyon segített.
2020. szept. 10. 14:54
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha az anonim hozzászólások kiprovokálják, akkor egy utcai beszólás, egy bántó e-mail, vagy telefon is ki tudja provokálni. És idővel ki is fogja. És arra eszmélsz, hogy az erőből jössz ki egy ásóval a kezedben.
2020. szept. 10. 15:02
 14/23 anonim ***** válasza:
erdőből
2020. szept. 10. 15:03
 15/23 A kérdező kommentje:
Egyszer egy hülyegyerek viccesnek hitte hogy lehúzza a nadrágomat a buszon, az ablaküvegbe verdestem a fejét.
2020. szept. 10. 15:07
 16/23 A kérdező kommentje:
Viszont aznap rossz hangulatban voltam és előtte megjegyzéseket tettek rám.
2020. szept. 10. 15:10
 17/23 anonim ***** válasza:

Javaslom tanulmányozásra:

[link]

2020. szept. 10. 15:12
 18/23 A kérdező kommentje:
17. Néha tényleg jó opció lenne de nem szabad.
2020. szept. 10. 15:13
 19/23 A kérdező kommentje:
De ahogy hűl lefelé az idő úgy keményedik a föld is és valahol csákányozni is kell, legalábbis a barátom csákányozta is a földet amikor ásnia kellet.
2020. szept. 10. 15:14
 20/23 anonim ***** válasza:
2020. szept. 10. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!