Félelem az időtől?
Már lassan fél éve "szorongok,, az idő tudatától. A történet úgy a korona vírus elejére vezethető vissza. Az ismerőseimnek egyre több gyermeke született én pedig egy nap elkezdtem boncolgatni a "mi lesz 4 év múlva" témát, nem kellett volna.
Szinte a bőrömön érzem az utóbbi pár évet.Lassan egyedül maradok, elhagynak a szeretteim, a barátaim. Lassan minden nap azt érzem hogy holnap le jár az időm. Már csak annak a gondolatába is bele remegek mi lesz 2 év múlva.. És ahogyan közeleg a szülinapom egyre inkább be ülteti magát a gondolat a fejembe.
Milyen leszek?
Milyen voltam régen?
Mikor jár le az én időm?
Mikor szűnik meg minden körülöttem. Amikor elkezdem ezt fejtegetni akkor a barátaim egyből szólnak hogy nyugodjak meg, és figyeljek arra ami az előző téma volt. A mostani napokban egyre több stresszet érzek a vállaimon, pedig gyakorlatilag nem csinálok semmit (és ez is egy kiváltó ok)
Mintha nem haladnák a körülöttem lévőkkel, és egyre inkább érne utol a "sötétség"
Ez csak egy ideiglenes dolog?
Az idő múlása ijesztő tud lenni. Viszont ha szép emlékeket szerzel, el töltöd rendesen az időd enyhülni fog.
A karantén miatt is kialakulhatott ha korábban nem volt ilyen.
Az idő egy csalóka dolog. Ha félsz, hogy számodra kezd elfogyni, akkor használd ki ami még van. Merj belevágni dolgokba és láss világot, ismerj meg új embereket a világban.
Szerintem csak ideiglenes. Amint elmúlik a vírus okozta helyzet és korlátozások, utána újra szabadabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!