Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akik nárcisztikus kapcsolat...

Akik nárcisztikus kapcsolat áldozataik, bennetek is a kapcsolat vége után volt egyfajta félelem, hogy mi van ha Ti voltatok a bántalmazóak?

Figyelt kérdés

2020. aug. 9. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

A nárcisz azzal operál hogy megkérdőjelezd saját magad, szóval elképzelhető, igen.

A yt oldalon nárcisz coach csatornán rengeteg infó van ezekről.

Kitartást!

2020. aug. 9. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is! :(

Nekem pszichologus segitett, es ha megkerdojelezem magam, a tetteim, vagy hogy miert nem tudtam kitartani mellette, azonnal feltesz olyan kerdeseket, amik ravilagitanak arra, miert szakitottam meg a kapcsolatot.

A pszichologus mellett meg ket konyv segitett sokat: Susan Forward: Erzelmi zsarolas, valamint a Gyogyulas a rejtett bantalmazasbol. Mindketto nagyon sok mindent helyre tett bennem.

Sok kitartast kivanok!

2020. aug. 10. 07:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak nárcisztikus kapcsolat végén.

Az a baj, hogy én akkor is úgy érzem, hogy én vagyok igazságtalan és bántalmazó, ha lemondok egy szolgáltatást, ami nem váltotta be a reményeimet. (Pl. fodrász rendszeresen sokat késik a megbeszélt időpontról, stb.)

2020. aug. 10. 08:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Nálam még nincs vége, de talán már nem fog sokáig tartani... 40 éve élek anyóssal és csak most találkoztam ezzel a személyiség zavarral. Minden leírás pontosan ráillik! Évek során teljesen beteggé tett. Migrén, depresszió, most már bipoláris vagyok. És még néha úgy érzem, hogy az én hibám!! Végső elkeseredésemben azt találtam ki, hogy nem veszem fel a telefont és bezárkozom, hogy ne is lássam.
2020. aug. 31. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!