Akik nárcisztikus kapcsolat áldozataik, bennetek is a kapcsolat vége után volt egyfajta félelem, hogy mi van ha Ti voltatok a bántalmazóak?
A nárcisz azzal operál hogy megkérdőjelezd saját magad, szóval elképzelhető, igen.
A yt oldalon nárcisz coach csatornán rengeteg infó van ezekről.
Kitartást!
Nagyon is! :(
Nekem pszichologus segitett, es ha megkerdojelezem magam, a tetteim, vagy hogy miert nem tudtam kitartani mellette, azonnal feltesz olyan kerdeseket, amik ravilagitanak arra, miert szakitottam meg a kapcsolatot.
A pszichologus mellett meg ket konyv segitett sokat: Susan Forward: Erzelmi zsarolas, valamint a Gyogyulas a rejtett bantalmazasbol. Mindketto nagyon sok mindent helyre tett bennem.
Sok kitartast kivanok!
Nem csak nárcisztikus kapcsolat végén.
Az a baj, hogy én akkor is úgy érzem, hogy én vagyok igazságtalan és bántalmazó, ha lemondok egy szolgáltatást, ami nem váltotta be a reményeimet. (Pl. fodrász rendszeresen sokat késik a megbeszélt időpontról, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!